nell   

adana çık aradan

1. jodie fosterın belki de en iyi oyununu segilediği film olsa da oscarı alamadığı bir filmdir. ormanda tek başına yaşayan, insanlara iletişimi neredeyse sıfır olan nelle yardım etmeye çalışan kişi ise liam neesondır. jodie fosterın soyunduğu film olarak da bilinir, sık sık cnbcede gösterilir.
    (ascella, 30.10.2004 22:46)

2. 12 saatten fazla bir arada bulunduğumuz günler olmakla birlikte, en sıcak bakışlı sınıf arkadaşımdır kendileri... daha ufaklıktır ama sözlüğe de çabuk adapte olacaktır kendileri....
    (palantir, 01.01.2006 22:46)
  3. jodie foster'ın dilsiz ve antisosyal bir kızı canlandırdığı filmdir. film boyunca "mey" "mey" demekten öteye gidememiştir.
    (abartma tozu, 06.03.2006 17:29)
  4. beni narsistlikle itham etmiş hain arı!
    yüzünü görmememe, sesini duymamama rağmen içimde garip bir sevgi beslediğim insan.
    ama çaylak* ama yazar bu sözlük için gerekli bir şahsiyet olarak kalacaktır kendisi.
    (ubiquitous, 11.03.2006 22:45)
  5. barlarda tanımadığı insanların masasına konuşlanan* 3. nesil yazar. ziyadesiyle hoşsohbettirler kendileri. bir zirvede enseye tokat göte parmak olabilen bir insandır. uzaktan da olsa samimiyetini hissedebileceğiniz ancak şu aralar 3. sınıfın getirisi olan ders kaygıları içindedir. zavallıdır...
    (love metal, 16.03.2006 00:39 ~ 00:40)
  6. ilginç karakter, hem de tanımamama rağmen yaptığım tespitle. komik falan kendisi lakin "ekleme" rahatsızlığı var. o biliyor.
    (palanthaser, 05.05.2006 20:50 ~ 20:53)
  7. bilhassa gece vakitleri muhabbette çoşumsallık, algıda berraklık yaşayan insan, her ne kadar kendi ağzından böyle dememiş olsa da; lafları çarpıtmadan aktarmanın ne zevki vardır değil mi efendim?
    bir adet şemsiye vardır ki, bir senedir bende durmaktadır, neden durur, neden veremem, bu kadar mı büyük bir basiretsizlik söz konusu bilinmez ama, o şemsiye ben de olduğu sürece, hayatında bir şeyler eksik hissedecek yazardır. ya da "yemişim şemsiyeyi" diyerek; hissetmeyecek yazardır; hayat mümkünler denizi zaten.
    (müyendis, 05.05.2006 20:58)
  8. aynı bölümdeyiz güya ama ne kadar zamandır görmüyorum kendisini bilmiyorum...valla odam özlemiş onu duyrulur *
    (palantir, 05.05.2006 21:58)
  9. gayrıresmi insan. almanya'ya kaçak yollardan girip resmi nikah yapmadan gayrıresmi çocuklar peydahlama teklifim konusunda çok heyecanlandı. anarşist midir nedir. korsan vcd arkası gibi film konusu anlatmasını da buna bağlıyorum ben, sinema konusunda iddialı bir insan aslında. mesajlarının içine serpiştirilmiş gerçek zeka parçacıklarını çok seviyorum, carte d'or tadı alıyorum. doğal esmere * methiye düzmek lazım ama önce.

burun fetişizmi bağlamında burun anatomisi tanımı için başvurduğu yöntemi de işbu husustaki makaleme ekleyeceğim mutlaka: "iki kaşın ortasına konan sinek kayıp düşüyor ve havaya uçuyor ya da yere çakılıyor". tabi bu tabiri 12 yaşında yaptığını hatırlatması da kendi çıkarına olacakmış. daha o yaşta bitirmiş olayı, biz de uğraşalım burun eğrisinin ikinci türevi diye.

evlilik cüzdanı dediğin nedir ki?
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 29.07.2006 17:13 ~ 17:13)
  10. wentworth miller'a olan ilgisinden ivme kazanıp girilerine şöyle bir gözatınca yılların bıyıklarına sigara lekeleri sinmiş, koltuğu kıçına lehimlenmiş köşe yazarı hatta ve hatta edebiyat duayeni edasıyla belirtesim geldi ki (bu cümle ne zaman bitecek) potansiyel var; hakikaten.

dandun yazıyor, çotanak diye oturtuyor. pek hoşuma gitti. ters, düz, açık bacak ya da kapalı bacak her türlü takla eğitimi konusunda iao-san edasıyla yardım teklif ettiğimi belirtir hatta japon kale ya da dokuz aylığa da kendisini davet ederim.

not: bıyıklarım var ama dişiyim, yavşamıyorum.
    (iao, 12.09.2006 09:33)
  11. almanya yolcusu arı..o kadar uğraştım ama yine de verdiler şu vizeyi...ah ulan benim seninle ilgili ne hayallerim vardı oysaki...o gece neden içecekleri karıştırıp ilaçlı olanı ben içtim ki..mallık işte...ne güzel olcaktı bi dönem en azından benle kalmak zorunda kalacaktın...neyse ne yapalım hayaller gelecek döneme kaldı. bak burdan diyom ahanda bana çikolata getirmezsen seniş bu topraklara adım attırmam..derim orda bilmem ne kaplan'ın cemaatine karıştı. sahte şeyh bu..hatta hatta halife ilan etti kendini körpecikleri ağına düşürüyo...bak gör girebiliyon mu.
    (palantir, 18.10.2006 23:33)
  12. ve evet, başardı kendisi. dördüncü reich'ın tetikleyicisi olacağına inanıyorum. ve şöyle demesini bekliyorum 25 yıl sonra, alamancı haliyle köpek gezdirirken:

"abadi gel kızım!"

ve şöyle seslenerek noktayı koyuyorum:

"viel glück in deutschland und ich hoffen, sie in istanbul zurück zu sehen" (çat pat ama kusura bakmayacaksın)
    (palanthaser, 30.10.2006 17:49 ~ 17:54)
  13. özlediğim... lan ne gurbetmiş beter etti... yeter ulan bitmedi mi hala oku oku nereye kadar... bak bunların hepsi para için ise ben seni ihya ederim dön artık*
    dön gel dön gel alışamadım yokluğuna...
    (palantir, 25.01.2007 14:41 ~ 14:41)
  14. uzun süre aradan sonra görüp, şamşırdığım; yüzümde bir tebessüm oluşturan; ancak saçlar gittiğinden dolayı beni ilk görüşte tanıyamayan, triplerden trip beğenmesi gereken arı.
    (love metal, 17.10.2007 00:36 ~ 00:37)
  15. bir kulübe, bir göl, bir adet judie foster, 2 çocuklukları sorunlu geçmiş doktor ve muhtelif serseri ve mazlum şerif ile çekilmiş çok şey umud edilerek izlenmiş fakat klişeden öteye geçememiş film ..içindeki tek güzel şey flashbackler ve ufak kız çocukları ...hele sonunda cem yılmaz'ın doritos reklamında yaptığı gibi " bi suç varsa hepimiz suçluyuz " tarzı ifadeler yok mu o final sahnesinde oy oy.. fena çok fena ...
    (ctrl z, 29.03.2008 02:05 ~ 02.04.2008 10:01)