|
|
- yeni bir yazar olarak sık sık nacizane örneklerini sergilediğim girilerdir.şöyle bir haleti ruhiye ile gelişir;
toplumsal bir yaraya büyüteç tutan bir başlık vardır ortada.yazarımız çoktandır derinliksiz giri girme girişimlerinden bıkmış,yeni ve alternatif tarzlara yönelim göstermeye başlamıştır,başlık tam istediği gibi bir başlıktır.
hem sosyal mesaj verebilecek hem zekasının keskin kıvrımlarından (?) inciler sunabilecektir.emindir takdir ve kabul göreceğinden,ancak olaylar hesaplandığı gibi gelişmez.
giri alır başını gider,artık kendi içinde kendi başlığını oluşturmuştur.götünden problem uydurmalar,konuyla ilgisiz espriler,dikkat çekme çabaları,sebepsiz yere anlık sinirlenme ve sakinleşme belirtileri derken amaçsız kelimelerden oluşan,çok şey söyleyen ama hiç bir şey anlatamayan bir giri elde eder.
yazmak için çok uğraşmıştır,silmeye kıyamaz,allah sonumuzu hayretsin temennileri eşliğinde uğurlar.
ve bekler...örnek için;
(bkz: @1633092)(adrian, 30.06.2007 21:33 ~ 21:33)
- ne anlatmak istediği, derdinin ne olduğu anlaşılamayan girilerdir.
- amaçsız ,yolunu kaybetmiş girilerdir.
- belli bir amaçla yazıldığı belli olan ancak amacının çok uzağında seyreden girilerdir.
"hempalarla istişare ettiğim lahzalarda tefrik ediyorum ki dört başı mamur zevatlar kamusun anlık şeraitinden tedirgin imiş. filhakika ben de ilgili baptan muzdaribim. lakin muhitin letafeti için teberru edeceğim yerde anca mihnetimi dile getirebiliyorum. noktainazarımın biçimlenememesini tesahup etmekten yüksündüğüm için de bu amına kodumun girisinde tuhaf kelimeler kullanarak ferasetinizi karıştırma peşindeyim. hayran olun bana, celebrity olayım"
- (bkz: @1985503)
silmiyorum.ibret olsun.
sözlüğün ebesine selam ederim
|