mvpdirk 

adana çık aradan

1. dördüncü nesil yazar.hoşgelmiştir.
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 21.07.2007 00:22)

2. ikimizde aynı adı taşıyan bir çift kara göz için(bkz: hasibe) hayat tüketmeyi denemekteyiz.bu yolda beni yalnız bırakmayacağını inandığım yoldaşım,nesildaşımdır.
    (tangocu kedi, 09.10.2007 22:21 ~ 22:21)
  3. turistleri beşiktaşlı yapma konusunda ustalaşmış, pes zirvesinde ise gruptan çıkamayarak beni hayal kırıklığına uğratmış nesildaş. gruptan çıkmayı garantilememe rağmen son maçta üzerime düşeni yerine getirerek ınının'a yenilmedim ama kendisi, çıkma şansı kalmayan ve prestij maçları yapan fakespeare'e yenilerek kendi kaderini belirlemiş oldu
    (dirk, 27.10.2007 21:47)
  4. sadece 3 puanla grubu bitirmeme vicdanı el vermediğinden son derece büyük bir centilmenlik örneğiyle gruptan çıkamama pahasına bana yenilen ve prestij maçımı gerçek bir prestij maçına çeviren insan...
    (fakespeare, 27.10.2007 22:14)
  5. pes zirvesinde beni zorlayan, ayarımdaki tek oyuncuydu ama derin fatsa'nın son kurbanı oldu. deli topçu tipi var bunda, yanıltmaz inşallah.
    (kahvedekiler ınının diyor ınının ınının ınının, 28.10.2007 14:13)
  6. kendi organize ettiği pes zirvesinde*, son maça kadar oldukça etkili gelen fakat son maçta 2-0 öne geçtikten sonra oyunu rölantiye almasının bedelini ağır ödeyerek, şampiyonluğu kaçıran yazar olmuştur.ayrıca bana verdiği sözü tutarak beni kar yağışı altında abdi ipekçi'ye götürmüş; üstelik otobüste kendi oturacağı koltuğu bana verip gönlümü fethetmiş kişidir.basketbol ortak tutkumuz bu yazar arkadaşla.
    (mkopaw, 05.01.2008 22:19)
  7. "abi benim ilk gittiğim maç 7-1 biten trabzon maçıydı, kapalıda izlemiştim" diyip içten içe kendisini kıskandıran(ulan ben toplamda o kadar golü 10 maçımızda anca görüyorum!), acayip eğlenceli sohbet edilen şey.dost.yazar.beşiktaşlı !.

pes te iyi olduğu hakkında söylentiler kulaktan kulağa yayılıyor, bekliyoruz bakalalım bir daha ki pes zirvesini *
    (anakin, 29.01.2008 09:21)
  8. (bkz: romantik isyankar)
    (dirk, 04.02.2008 02:07)
  9. cuma akşam üstü tahminen 17.53 te gözümde ya rezil ya vezir olacaktır. ilk ihtimalin gerçekleşmesi durumunda seri eksi oy veren ibnesi olmanın yanında her fırsatta bir ibnelik yapacak olduğumu açıkça söylemekle birlikte, ikinci ihtimalde kendisi yüceltilecek, takdir edilecek, binbir türlü yalakalık yapılacaktır.
    (anakin, 24.02.2008 23:29)
  10. yanılmıyorsam şuan intihar etmek üzere. yani eder. etmeli. olmadı yurt dışına çıkacak yol parası arıyordur.
    ah ulan sevilla nelere kadirsin ahah.

bu kadar fanatik beşiktaşlı imajı çizdikten sonra bir iddaa kaybedip üstüne fener forması giymez bir adam. giyemez. hele ki o formayla resim çekilip feysbuğuna hiç koyamaz. son dakika haberlerini heyecanla bekliyoruz arkadaş tayfası olarak. *
    (anakin, 06.03.2008 17:48 ~ 17:56)
  11. budizm ile şamanizm arasında sürekli gelgitler yaşıyor. gençliğine bağlıyorum
    (dirk, 10.03.2008 21:17)
  12. son buluşmamızda bana tuvalete kadar eşlik eden centilmen yazar. *
    (hebele, 24.03.2008 20:47)
  13. son buluşmamızda bana evime kadar eşlik eden centilmen yazar *
    (anakin, 24.03.2008 20:47)
  14. (bkz: çok sarhoştum hatırlamıyorum) *
    (mvpdirk, 24.03.2008 20:57)
  15. birbirimiz her gördüğümüzde "baboli naber yaaaaaaaaaaaa" "iyi baboli senden naber yaaaaaaaaaaaa" şeklinde diyalog kurduğum. nişantaşı anadoli lisesi'nden mezun olmuş yılmaz er'den ders görmüş ve kendisiyle itüde tanıştığım kaynaştığım ama gizli eşcinselliğe varmayan bir ilişki içinde olduğum geyik potansiyeli yüksek insandır.
    (kızlaragösterilenpulkoleksiyonu, 01.04.2008 21:26 ~ 04.04.2008 21:40)
  16. mutlu bir doğum günü geçirmesini dilediğim beşiktaşlı kardeşim,nesildaşım.
    (tangocu kedi, 18.04.2008 00:00)
  17. sözlükten ilk yüzyüze sohbet ettiğim yazardı kendini yanılmıyorsam. hani böyle ilk görüşte kanınızın kaynadığı, tanışalı 2 ay olmadan sanki 10 yıllık dostunuzcaymışcasına her bokunuzu paylaştığınız bir lavuk olur ya. o lavuk budur işte benim gözümde. cins cins diyaloglarına kurban olduğum yazardır.

* - ulan senle birlikte bir maç izleyemedik
    + yarraam senle nerde tanıştık biz
    - ha. maçta dimi lan. kapalıdaydık hatta.

iyi ki tanımışım orada bunu. yeni yaşına girmiş, abisi olarak kutlar, gözlerinden öperim.
    (anakin, 18.04.2008 15:31)
  18. yeni yaşını yalnızlığından ötürü buruk bir sevinçle kutlayan ama gerçek aşkı aradığı için böyle bir günde dahi günübirlik ilişkilere yönelmeyen, duygusallığını girilerine yansıtıp bunu sözlükten kız kaldırma aracı olarak kullanmayan vakur, mütevazı ve yakışıklı yazar.
    (dirk, 18.04.2008 22:04)
  19. beşiktaş sahilden, taksim'e "bu sıcakta yürünmez abi otobüse binelim" diyip, yanlış otobüse bindirdiğini farkedip kabataşta indikten sonra "geldik lan zaten taksim şurası yürüyelim bişey olmaz" dese de, bir benzeri daha olmayan çok kral adam.
    kız olsa verirdim.
    (anakin, 08.07.2008 12:19 ~ 12:24)
  20. ismini bir futbol klişesinden alan zirve'sinde pek çok kez karşı karşıya geldiğim arı. uzaklardan öyle bir şutu vardı ki direkte patladı, gol olmaması yazık oldu. pek de güzel muhabbeti vardır. çoğu genç itülü gibi yaşadığı vadi maceraları doyumsuzdur.
    (cyclops1988, 14.07.2008 19:00)
  21. uzun süre görüşemeyince bile değeri anlaşılmayan adam. bir de aşık mıdır nedir anlamadım. msnde sürekli 'özledim teninin kokusunu özledim' tadında iletiler yazıyor. kendisine aşk hayatında bol şans diliyorum. at nalı şans getirir mesela, aklında bulunsun.
    (dirk, 31.07.2008 11:36)
  22. gizli kapaklı yaptığımız zirve öncesi pes zirvesinde kendisine ilk maçta yenildim. bu sandı ki benden bi bok olmaz, 2. maçta küsküyü veririm ben buna. ama hayır arkadaşım. ben ilk maçta raakibi tartarım, 2. maçta ifadesini alırım. o değil de zambrotta harbiden mühim adammış. aman diyim. yeni maçlarda kendisiyle oynamak istiyorum haberi olsun. okursa olur zaten. ya da özelden mesaj mı ataydım. boşver okur okur.
    (gözünefartutulmustavsangibi, 04.08.2008 18:30 ~ 18:30)