msn den ileti forward etmek   

adana çık aradan

1. lan sabah sabah.. ağzını kırdıklarım!

efendim şimdi şöyle ki .. (lan bütün girilere böyle giriyorum..)
    ( ''diğer girilerimi de okuyun!şanım yürüsün..'' diye ayak yapıyor da olabilirim.. hehe)
    durumu bi izah edelim , neymiş.. hatta diyaloglarla , örneklerle gösterelim ve tespitler yapalım..

- ''sen kahkahalara boğul ve yüzünü güldürmeyi başaran hiçbir şeye sırtını dönme bunu sevdiğin ve kaybetmek istemediğin tüm arkadaşlarına yolla 2007 bitmeden ben de hala sevdiklerin arasındaysam bana da gönder eğer en az 5 defa geri dönerse anla ki... seviliyorsun :d''

bak bu ne güzel olmuş, gerçi bir insan ne kadar sevildiğini neden böyle delicesine merak eder ki? en azından gizliden gizliye yapar bu işi.. fakat dedim ya , güzel .. böyle beni gülücüklere boğan bir ileti olmuştu..

fakat gel gelelim bugün şöyle bir şey geçti elime..

- ''dünyada 20 melek vard r 10 tanesi uyuyor dokuz tanesi oynuyorrr 1 tanesi şuanda bunu okuyor bu onbeş dakika içinde 15 kişye göndermessen sevdiğini kaybedeceksin arkadaşlar na gönder bu akşam 01:00 dan önce güzel bir süpriz yada işitmek istediğin bir haber alacaks n şaka değil telefon ile arayacak yapta gör!>(b n ''

ya arkadaşım!.. tamam, fal misali bişey oldu bu.. hiçbir akıllı insana da sormam ki ''böyle bir şeyi neden yapayım!?'' diye.. ya da gerçekliğini sorgulayıp bunu yollayanla muhattap olmam asla ..

ama biz burada ülkenin seçkin insanları bildiklerimizi hafif meşrep bir dil ile paylaşıyoruz.. zeki insanlar bütünüyüz.. sorarım size a dostlar..

9 tane melek ne oynuyor?.. onu geçtim;
    lan niye oynasın melek ?
    oyun denince ,oynamak denince aklıma hani eskiden küçük çocukları eğlendirmek için şöyle bir şey yapardık;
    ''yere oturur , bacakları pergel gibi açıp elimizdeki top'u bir çocuğun apış arasına doğru yuvarlardık..sonra o da bizimkine yuvarlardı..''
    neyse konu bu değil.. ama sinirlenmemde etkisi olan faktörlerden birisi de budur (alttaki ve üstteki)
    ..
    .
    ve anlıyoruz ki işleri güçleri yokmuş meleklerin.. 10 tanesi uyuyor , 9 tanesi oynuyor .. bir tanesi de bunu okuyor .. bunu okumasına sokacak laf bulamadım , yetmez..

ps : eheh..şimdi 15 değil bütün itüsözlük okudu.. saat 01:00'i bekliyoruz..

edit : aa? buldum laf'ı .. şimdi burdan bi bayan yazar bana mesaj atıp da ;
    ''ahhah.. çok nefis olmuş strident bey!'' derse ne şahane olur .. direkt ;
    ''ahhah.. çok teşekkürler.. dikkat ederseniz yazdığım girinin sonuna.. bir melek debunu okuyor demişim..''
    (strident, 31.01.2008 10:37 ~ 30.09.2008 03:46)