|
|
- benim için uzun yıllar tuvalet fırçası yalamak gibi erişilmez, imkansız bir eylemdi. geçtiğimiz sene bu korkumu yendim, cesaretimi topladım, en düşük kuvvette çalışan çift başlı mikserin arasında parmağımı soktum. tak diye bir ses geldi ve mikser bir anda durdu. sanırım annemin 10 yıllık mikserini değil de yeni çıkanları kullanıyor olsam bu satırları bu hızda yazıyor olmazdım.
korkularımızla yüzleşmek güzel!
- the sawda psikopat adamın mutfakta i want to play a game with you dedikten sonra kurbana sunacağı şey.
(cwen, 09.07.2008 18:57 ~ 18:57)
- (bkz: çok önemli bir şarkıya parmak basmak)
- bu eylemin bir alt eylemi miksere hangi parmağın gireceğine karar vermektir ve bu zor bir iştir. sokacağı parmağa karar verirken insan, kendisiyle bir iç hesaplaşmaya girer, öz güvenini sınar. sokulacak parmağa karar vermek küçük ölçekli bir hayat oyunudur.
"tedbirli davranıp sol serçe parmağımı mı soksam?" işte bu kendine güvensizlik size kırık bir serçe parmağı olarak dönecektir, bu kesin. serçe parmak en ince parmağınızdır ve olası zararlardan korunma çabası garantili bir kırığa dönüşür.
"parmağıma güvenip işaret parmağımı mı sokmalıyım?" işte risk almayı seven ve bunun getirilerine açık bir insanın düşüncesi.
"başparmağım da ilginç bir seçenek." kendisini hayvanlardan ayıran organını miksere sokmaya cesaret edebilen gerçek bir adrenalin tutkunu!
herkes gibi ben de bu karar süreciyle yüzleştim ve tedbir ile riskin dengeli bir kombinasyonu ile sol işaret parmağımı kullandım. hem kırılmaması için güçlü parmağı sokacak kadar kendine güvenen, hem de baskın sağ elini koruyacak kadar tedbirli.
- çalışmayan bir mikser ise sorun olmayacak ancak çalışan bir mikser ise parmağınızdaki kemiklerin un ufak olmasına sebebiyet verecek durum. tabi hem parmağınızı kırmak hem de mikseri çöpe atmak isterseniz yapabilirsiniz. sonuçta mikserde bir zorlanma olacak ve bir süre sonra çalışmamaya başlayacaktır.
- sözlükte entrylere sığmamak; eline, götünü bir yerlere sokmaktır.
- mikserin neresine bastığınzla alakalıdır. enstrümanlardan birinin hiç duyulmamasına neden olabilirsiniz export aşamasında. dikkat emek gerekir.
(siyah, 24.07.2008 20:33)
|