|
|
- mercan rakı'nın dertli abisidir. siz sorarsınız, o uzun bir beklemeden sonra cevaplar, siz sorarsınız o cevaplar.. eğlencelidir mercan abi. lakin hani olurda canınız sıkıldığı zaman mercan abi'ye ana avrat söverseniz mercan abi hemen tepkiyi koyuyor, uyandırayım..
(bkz: http://www.mercanabi.com)
- rakı içerken "buz kullanmam" deyip masasından buz kasesini eksik etmeyen abidir...
- mercan dede'nin torunu, mercan baba'nın biricik oğludur.
- boğaza nazır demlenirken "istanbul" diye sorulduğunda
-güzel isimmiş.anlamı ne?
diyen bi garip abi..
ah be abicim arkanda koskoca boğaz köprüsü..güzel isimmiş denir mi hiç..
kafa güzel.
anladım.
- "kavun bitmedi be abi ne iş?" diye sorduğumda çok çılgın bir cevap veren abimiz. lan aklı başka yerde ayak yapıyor bana. hibino.
- evlimisin diye sorulduğunda,ışıkları kısayım mı diye soran insan.
- merve'yi tavla kadar tutulmadığını görünce içimin kan ağladığı internet botu. o kadar üzüldüm ki oturup iki kadeh içip dertleştim.. bu babacan abimiz yerine tikky kızı seçmek bizim ayıptır. doldur be mercan abi içelim, ışıkları da kıs bir de. *
- futbolu sorunca lafa:"ronaldinho olsun,rooney olsun,ispanya olsun "diye başlayan ,şiir isteyince:"bu şiiri tüm rakıseverlere armağan ediyorum" diye söze giren rakı sofralarının vazgeçilmezi,mercan rakı'nın sembolü abimiz.
- "abi yavaş ye boğulacaksın, nefes al arada" dediğim zaman; "rakı sofrasında ve hayatta aceleye yer yoktur. rahat rahat...muhabbetle demlenmesini bilmiyorsan, ne bu soframızdan ne de hayattan zevk alamazsın" şeklindeki tokat niteliğindeki sözleriyle bana bu akşam çok büyük bir hayat dersi vermiştir.
- insan yapımıdır ciddiye almamak gerek kendisini. yeni bir anlayış getirmiştir web olayınada koderlarının eline sağlıktır.
- (bkz: http://www.adinteractive.com.tr)
- - az ye hamına koduğumun şişkosu
+ muahbbete su katma vik vik vik
- sömürme mezeyi pezemenk
+rakı ağızla içilir bik bik bik
- dalağını sikim bu hesabı kim ödeyecek koca götlü
+ rakıya su katarsan anlarım, muhabbete su katarsan darılırım...
- kalk sikerim sofranı, ye ye doymadın zaten, koca götlü ayı seni
...
|