megae   

adana çık aradan

1. sanıyorum ilk defa 5-6 sene önce(oldu o kadar), chatnet isimli güzide irc serverında #galatasaray kanalında gördüğüm cins. yazacaklarını merakla bekliyorum.

aylar sonra gelen edit: fenerbahçe taraftarı bir insanla #galatasaray kanalında tanışmamız ise kaderin bir cilvesidir. cilveli bir insandır megae.
    (twinkle, 05.01.2007 00:08 ~ 25.07.2007 09:32)
  2. hafızası kuvvetli 4. nesil yazar.
    (sahra, 12.06.2007 01:36)
  3. sözlükte sessiz sedasız çok güzel yazan bir tanıdığım.

aslında yaklaşık 7-8 yıldır tanıyorum. insanların fütursuzca sosyelleşmeye çalıştığı irc serverlarından birinde tesadüf eseri tanıştık. ilk başlarda futbol muhabbetiyle başlayan kaynaşmalar ilerleyen zamanlarda aşklarımızla devam etmeye başladı. daha bi kaynaştık. baktık ki anlaşıyoruz. beraber büyüdükçe hayatı sorgulamaya, gençliğin verdiği ateşle bi şeylere isyan etmeye başladık. baktık ki yere para düştüğünde yazı geliyorsa biz tura olduk.

aşklarımız, üzüntülerimiz sevinçlerimiz her şeyi paylaşır olduk bi süre sonra. üzüntüler sevinçler genelde ona yazdırır. kendini yazarak ifade eden biridir. duygularını çok belli etmez. sadece kalem ve kağıttan saklayamaz sözlerini.
    yazdıklarını paylaşmayı da sever. benzer acıları çektiğimiz için yazdıklarından kendimi bulurum. öyle ki bazı yazdığı şeyleri benim için yazdığını düşünürüm.

ben ne kadar çok konuşuyosam o aslında benim tam tersim bi insandır. az konuşur. ama kendini çok iyi ifade eder. ben bi derdimi paylaştıysam eğer 2 kelime ile ağzıma sıçar ayarı verir yollar.

fenerbahçe hastası bi insanla irc'de #galatasaray kanalında tanışıp nasıl dost olabilidim 8 yıldır anlayamadım.dost mu dedim? pardon ya. kardeş diyecektim.

yüzünde gamzeler açan gülüşüyle hayata karşı olan boş vermiş duruşunu hep koruyan biridir kendisi.
    (lucifer, 25.07.2007 02:12)
  4. karanlık bir oda mı yaşadığı yer yoksa uydurduğu bir masal mı, bin türlü soru var aklında. bilmediği birşey yok biliyorum, çok da umursamıyor dünyayı.

bardaklardan taşan biralar, hiç boşalmayan kültablaları, biraz dağanık kafası ve az konuşan bir sevgili umuyor hayattan. çoğu zaman onu da bırakıp gitmek istiyor. doğru zaman doğru mekan'a çıkıyor yolları, sinir oluyor. diyor ki; herkesin, herşeyin düşlerimde rüzgâra karşı içilmiş sigara gibi içime çekmeden bitmesine o kadar alıştım ki. okudukça onu aklımdan hep aynı cümle geçiyor,

istanbul sokaklarına atıp kendini kaybolsun tez zamanda.
    (grace, 23.08.2007 16:26 ~ 21:37)
  5. gazintep hakkında verdiği çok özel bilgilerle beni gaziantep hakkında aydınlatan üniversiteli arı.
    (mkopaw, 18.03.2008 23:01)
  6. bayılıyorum ben bu adama!

(bkz: die die die my darling)
    (grace, 13.07.2008 21:25)
  7. sürekli yardımıma koşan, güzel sorularıyla kendimi mimar gibi hissetmemi sağlayan, uzakta olup yakınmışcasına samimiyeti koruyan insan.
    (bkz: samimi arkadaş)
    (psychick, 16.09.2008 23:19)