med cezir manzaraları   

adana çık aradan

1. zuhal olcay ve kadir inanır'ın başrollerinde oynadığı bir film.zuhal olcay batılı bir eğitim almış,modern bir kadınken kadir inanır her zamanki gibi örf ve adetine bağlı bir erkektir.bunların ilişkileri,aşkları,çevreleri ekseninde dönen bir filmdir.zuhal olcay'ın taksiciyle kavgası ve filmin finali şaşırtıcıdır.
    (yıldızlar da isterim, 28.04.2007 11:37)
  2. zuhal olcay ve kadir inanır ın,mahinur ergun yönetiminde başrollerinde oynadıkları film.kadir abimiz maço kelimesinin hakkını tam anlamıyla veren bir banka sahibi - yoksa müdürü müydü?- , zuhal olcay da a.b.d'de master ını bitirip gelmiş zeynep adlı bir beyaz türk kızını canlandırıyordu.bu ikili bir aşk yaşıyorlardı ama sonra nevrotik,patalojik,travmatik..(ahahaa belki de daha fazlasi aman bilmiyorum cocuktum ) bir hal alıyordu bu ilişki.ilişkinin evrimleşme aşamalarından birinde yağmur altında sevişirlerdi ,bak o kalmış aklımda gayet net.psikiyatrist bir arkadaşı vardı hanım kızımızın.(bkz: yılmaz zafer)inceden yazardı kıza, ama kız pek yüz vermiyordu ona.nitekim bahsedilen buhranlı ilişki bir cinayetle son buluyordu.
    (kobalt, 30.12.2007 14:47 ~ 14:49)