çizmesi inanılmaz eğlenceli, anime den kat kat daha güzel karakterlerdir. çizenlerine "mangaka" adı verilir. genel olarak japon çizgi filmleri diye bilinse de şu an dünyada bu işi bir çok ülke yapmaktadır.
ayrıca bil101 dersinde mangalarla ilgili yaptığım web site ödevimden 130 almıştım ehuhe
üç boyutlu animasyon bir klip ile televizyonlarımızda yer almaya başlayan ve yeni ve ilginç bir klip üzerine de düşünmeye başlayan grup. müzik de iyi. aferin çocuklar.
ankara kızılay dolaylarında dolaşınca elbet bir elemanına rast geleceğiniz grup.. iyidir güzeldir hoşturlar; ama ankara sevdalısı insanlarla ankara dışında bu grubu izlemek kulaklara zarardır... "ankaraaaaaaaaegh, ankaraaaaaaeghhh" diye bağırıp dayanma kapasitenizi ölçer bu grup.. hele biraz alkol biraz da gaz varsa birden kendinizi pogo meydanında ortada bulabilirsiniz..**
öykünecek o kadar şahane rock grubu varken gidip linkin park denen sümüklü veletlere özenmelerini ve; bu öykünme, taklit, hatta ve hatta plagiarism apaçık ortada iken "müzik değişiyor" gibi özgün olduklarını, farklı/yepisyeni bir tarz icra ettiklerini ima eden bir sloganla piyasaya atılmalarını canı gönülden kutluyorum. inanıyorum ki, manga gibi genç ve yaratıcı müzisyenlerin artması türk rock müziğini yeni bir boyuta taşıyacaktır.