luccy in the sky with the diamonds 

adana çık aradan

1. ikinci nesil,uzun nickli yazar.
    (headfucker, 16.09.2004 17:55)

2. ortak girileri paylaştığım,uzun nickiyle yalnız olmadığımı hissettiren yazar.
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 16.09.2004 18:02)
  3. (bkz. lucy in the sky with diamonds)
    (luccy in the sky with the diamonds, 16.09.2004 23:10)
  4. çeşitli yerlerde sizofrenkedi nickini kullanan yazar. nedeni hala muamma!!!
    (sizofrenkedi, 08.10.2004 19:20)
  5. ev yapımı bira üstadı, itü de kendini yalnız hissedenlerden.
    (katil sincap, 01.11.2004 00:21)
  6. okula geldiğimde "aha bu ne be!"* * * dediğim ama sonraları pek sıkıfıkı olduğum, kırmızı kafalı,çılgın,deli hatta manyak bu yüzdende çok iyi anlaştığım caanım 'yurtdaş'ım...
    (fırtık, 04.11.2004 17:28)
  7. özüne dönüş yaşayarak bi zamanlarki yoyo merakını kenara atmış, şimdilerde kendini boyadığı topaçlara vermiştir.. hatta topaça sarılan ipin kalınlığıyla oynadıkca farklı tatlar yakalamıştır.. bunun yanında bu iplerle topaça ip atlamaca oynamayı öğretmeye çalışmaktadır.. alt kat komşuları tüm bu çabalarına gereksiz gürültü gözüyle baktığı için ses çıkarmayan topaç üstünde de çalışmaktadır..
    (luccy in the sky with the diamonds, 17.11.2004 19:10)
  8. bir giri sonunda bu yazarın rumuzunu gördüğümde aklıma her seferinde tatlı esintiler içindeki the beatles şarkısı geliyor, mırıldanmaya başlıyorum gaipten gelen sese kulak verip. halay başı gibi yüksek tempoda başlamanın ardından tekdüze melodi; (ilk sessiz harflerde vurgu var) llllusssi in dı sıkayz vit daaağymınds...daaağymınds...*. güzel de yazıyor, ayrıca bir bilinci var gibi, bir çoğundan farklı olarak. güzel güzel, öylesine bir eleştiri işte, tanımam etmem o ayrı.
    ahah bir de bu uzun amandır planlanan bu giriyi niye şu an yazdığıma dair yönlendirme yapalım, sizin de sözlük veri tabanının derinliklerinde unutulacak bu eserden haberiniz olsun: (bkz: sözlükteki cinsiyet ayrımcılığı/1).

edit: ah bir de iki noktaları serpiştirmese cümlelerinin arasına, çok daha güzel görünecek sanki daha önce okumuş gibi hissettiğim özenli ve içten yazıları.
    (azureel, 22.11.2004 04:23 ~ 04:26)
  9. yeni analistimiz. analizleriyle ilerideki davranışlarımıza yön verecek olan yazar. daha tam olarak tamamlanmasa da mevcut analizleri gerçekten yerinde oldu. ayrıca müthiş bir ankara sevgisi var içinde en önemli olanı da bu zaten.
    (creepingdeath, 05.12.2004 13:35)
  10. yeter artık diyen kişizat. kimse duymamaktadır. duysa da bişi yapamamaktadır. artık okul acıtmasın, uyku göze girsin, vücut dinlensin, yapılan işler yetişsin, boktan durumların içinde yüzerken bi de umulmadık dertlerle uğraşmasın, müziği beyni sakinleştirmek bilgisayarın uğultusunu bastırmak için değil kendi ve zevki için dinlesin, gezsin, tozsun, dağıtsın istemektedir. istediklerini ertelemekte, erteledikce daha çok bunalmaktadır. ayrıca dönemin bittiği an kendini kıyıdan istanbul boğazına atıp kirli suyun tadına bakmasından, prize tel toka sokarsa ne olacağını merak etmesinden ya da kış uykusuna yatmasından korkulmatadır.
    (luccy in the sky with the diamonds, 16.12.2004 03:14)
  11. hiç planda olmamasına rağmen bugün tanışıverdik kendisiyle. meğersem okullarımız aynıymış zamanında, arkadaşlarımızın bazıları aynıymış, aynı hocadan nefret ediyormuşuz. teeey tey diyerekten hoşsohbet olduğunu da eklemek isterim.
    (creepingdeath, 25.01.2005 20:37 ~ 20:38)
  12. gecenin bir körü yurt merdivenlerinde tanıştığım şahsiyet
    (new mohican is walk on water, 06.02.2005 14:16)
  13. gözlerinden anlamıştım beennnn.pek bi çatlak,pek bi konuşkan,pek bi ma...neyse kızmasın şimdi bana.seni öyle iyi anlıyorum ki.dün orda otururken kendimi öyle zor tuttum ki.içimde enerji patlaması vardı ama sıktım kendimi.nedenini anlatırım sana sonra.bronxa gittim sonra orda boşalttım enerjimi.sessiz biri sandın beni belki.herneyse.görüşürüz bir ara,gideriz biryerlere hoplar zıplarız beraber.
    (stars giggle meh every nite, 12.03.2005 12:27 ~ 12:28)
  14. shot bardaklarımı arakladığından şüphelendiğim kişidir.*
    (aqua, 12.03.2005 20:28)
  15. christina ricci benzeri şirin
    (bınar, 20.03.2005 15:54)
  16. ing 102 sınıf arkadaşım olduğunu bir zirvede karşılaşınca öğrendiğim, aynı çileyi çekmişliğimiz olan sözlük kullanıcısı.
    (palanthaser, 20.03.2005 16:17)
  17. aslan parçası
    (azwepsa, 11.04.2005 20:16)
  18. kurucu üye olan kişi
    (new mohican is walk on water, 11.04.2005 20:20)
  19. (bkz: i am sam)
    (lahoooov, 12.04.2005 17:36 ~ 18.05.2005 11:08)
  20. zirvenin birinde tanıştığım renkli, rahat kişi, huzursuz agresifliğinin verdiği konuşkanlıkla (nerden tanıdık gelirse) epey keyif katmıştır
    tabii, alakasız kişileri karıştırabilmemle kendisine her yerde karşıma çıkmaktan bahsetmiş geçici şok yaşatmışımdır
    mavi peruk iyiymiş
    (greeen, 25.01.2006 21:50)
  21. bana itü nün bir nevi teksas olduğuna inandıran, pek bir güleryüzlü arıcık. sinerji yaratmaya birebir.
    (ben de öyle biliyordum, 12.02.2006 23:34)
  22. sevilmediğine inanmaya başlayan insan yada
    kendini insan zanneden yaratık yada
    kendine yaratık diyecek kadar özgüvensiz yada
    özgüven edinemeyecek kadar beceriksiz yada
    beceriksiz olacak kadar anlamsız yada
    anlamsızlaşacak kadar yanlış yada
    yanlışlara mahal verecek kadar tedbirsiz yada
    tedbirsiz olacak kadar başkalarına güvenen yada
    başkalarına güvendiği için yolda kalan yada
    yolda kaldığı için sevilmediğine inanmaya başlayan insan yada
    ...
    (luccy in the sky with the diamonds, 27.11.2006 00:43 ~ 00:44)