|
|
- (bkz: nirvana çok yakışıklı)
edit: başlık başıma.
- anasının karnında led zeppelin dinlememiştir, o şanslı insanlardan olsaymış keşke.
- adam değildir.
- detaylı bilgi için (bkz: salak ama güzel kızlar)
- (bkz: vega bizimle evlen)
- gerizekalı olmamanın yolunun led zeppelin'i bilmekten geçmediğinin farkında olabilecek kızdır. bu tarz kızlara gak guk ederken dikkat etmeli. size kamelyalı kadın'la üç silahşörler'in yazarlarının farklı alexandre dumas'lar olduğunu söylerler, moleküllerinizi yerden toplarsınız. aman dikkat.
bir de tabii anadolu köylerinde yaşayıp hayatında yabancı albüm görmemiş olanlar var ki sırf nihat genç'in "bu topraklar" edebiyatına girmemek için bahsetmekten kaçınıyorum.
- led zeppelin'e adam diyen erkek'ten pek bir farkı olmayan kız'dır.
şimdi eleştirmenin yeri değil ama. niye hep salak'lar kız oluyor ben bunu anlayamıyorum. tanıdığım adamlar var slayer dinlememiş tişörtleriyle dolanıyor. onlar salak değil de, led zeppelin'e adam diyen kız mı salak? öğret o zaman. allah allah be.
cinsiyetçilik, insanlığın son kalesi galiba.
sosyal içeriksiz edit: "led zeppelin'e adam diyen insan" mantıklı bir başlık olabilirmiş, pekala.
- pink floyd'da çok karizmatik adam ya di mi demesiyle yanağından makas alınabilecek kıvama gelecek kızdır.
|