|
|
- 129bt'nin son durağı
(okang, 15.03.2004 21:02)
- (bkz. otobüs durağı olarak kozyatağı)
- ml129k nın son durağı
- insanların, seri üretimden yürüyen bantlar arcılığıyla sürekli paketlenirmiş gibi otobüslere doldurulduğu (ben de!!!) ana durak.
- insana simcity-residential area'da yaşıyormuş hissi veren yer
her taraf apartman ya!!
- alışveriş harici yolu düşmeme yeri. güzel bir de puma outlet var orada, bayağı ucuza puma edinebilirsiniz
(bkz. carrefour) (bkz. bauhaus) (bkz. metro )
- (bkz. şener birsöz ilk öğretim okulu)
(bkz. kozyatağı mcdonalds)
(bkz. atatürk caddesi)
(bkz. inönü caddesi)
(bkz. yenisahra)
- sahrayıcedit, 19 mayıs ve barbaros gibi kadıköyün 28 mahallesinden biri olduğu, kadıköy belediyesince de belirtilmiştir. (bkz: kadıköyün mahalleleri)
(talweg, 16.01.2007 19:21 ~ 19:27)
- ilk-orta okulumu okuduğum, ilk (çocukluk) aşk*ımı yaşadığım, komşuluk-mahalle değerlerini tanıdığım, ayrılırken beni ağlatan, ama şimdi de sık sık gittiğim, gittikçe anılarımı yad ettiğim güzel semt...
- istanbul kadıköyde bir bölge. ciddi konutlaşma vardır. sakinleri genel olarak belli bir düzeyin üstündedir. keza kira ve satılık ev fiyatları de belli bir düzeyin üstündedir. toplu ulaşım için çok seçenek vardır. 90'lı yıllarda istanbul'un ön plana çıkan yerlerindendir. anadolu yakasını sevenler için iyi bir oturma bölgesidir.
- çocukluk döneminin kazasız belasız hatta kimi zaman eğlenceli geçebileceği alandır..o zaman için kadıköy'de olamamak bir eksi idi ama en azından yakındın;birkaç dakikalık bir yolculuk seni istediğin yere ulaştırabilirdi..öte yandan bakkalından,kırtasiyesine,bisiklet tamircisine kadar kendi içinde sıcak bir atmosfere sahip olmayı bile başarırdı..
lakin ergenlik dönemi ve sonrası için tercihte öncelik verilecek bir bölge olmadığı aşikar..
- über stratejik anadolu yakası noktalarından biri
benzerleri için
(bkz: altunizade)
(bkz: bostancı)
(bkz: kavacık)
ancak buna müteakip über sıkışık bir trafik ve şabalak bir şehirleşmenin olduğu yerdir
benzerleri için
(bkz: levent)
(bkz: mecidiyeköy)
- yaşadığım ve pek sevdiğim semtimdir.
|