korkma kalbim   

adana çık aradan

1. bengü 'nün serdar ortaç 'la düet yaptığı yeni albümünün çıkış şarkısı.

adım adım yaklaştım zafere
    bulunmayan bir aşk arıyorum
    senin olmasını becerir gibiyim
    ama en soğuk yaz günündeyim

kime danışsam aynı şeylere
    hep aynı aşka derde bağlamış
    bu sefer yanacak yürek olmayacak
    çünkü kalbim ayni dertle ağlamış

sözüm kıymetimi bilene
    perişanım diyene
    ayrıldıysak kime ne
    kimin kararı
    nasıl koydu ki bu sana
    içinde saklasana
    anlattıkça duyana
    bana zararı

yüreksizin birine
    gönül veren tenime
    bakıp da sözlerine
    uyan kafamı
    değiştirip adını
    kapatmışım kapımı
    gel artık ayrılığın
    kesin zamanıı

şeytan mısın melek misin
    sanki benden yürekli misin

korkma kalbim geçer acısı
    ilk defa mı aşık oldun sen aaaaah
    var mı aşkın benle kavgası
    sanki ilk kez ağlıyorsun sen
    (poivy, 24.06.2007 23:02)

2. korkma kalbim sende birgün duracaksın
    aradığın huzuru bulup başka diyarlara uçacaksın.
    ne atmak zorunda olacak
    ne de biri için kuş gibi çarpacaksın
    korkma kalbim parçalandığın yerde kalkacaksın
    dağılan parçalarınla başka hayatlarda
    başkaları için can bulacaksın.
    (rednext, 24.06.2007 23:12)
  3. sadece serdar ortaç'ın söylediği bölümlerin dinlenmesi gereken şarkıdır .. çünkü bengü hanım kızımız bu şarkının içine etmiştir .. ayrıca bu yazın en favori parçalarındandır bu şarkı ..
    (yes diyom sana, 08.07.2007 21:23)
  4. serdar ortaç - bengü düeti.

şunu farketmiş bulunuyorum; şarkıyı "piyasa" yapan serdar ortaç'ın söylediği yerler. bengü söylerken alâlade bir pop şarkısı havası sezilirken serdar ortaç söylemeye başlayınca bir bakıyorsun yazlık mekanlarında ıpçıs ıpçıs eller havaya potansiyeli var. bu tespit ne işe yarar bilinmez ama yaptığım naçizane araştırmalara göre kamuoyu da aynı fikirde.
    (famenoth, 18.07.2007 13:03)
  5. serdar ortaçın bengüyü bir seviye yukarı çıkardığı şarkıdır. ben olsam kendi albümümde kullanırdım. ayrıca şarkıda nakarat'ı serdar da bengü de söylediği için ikisini karşılaştırmak daha kolay oluyor. serdar nakaratı gayet rahat, sakin ve kendinden emin söylüyor. süper serdar yorumu, bengü vasat..
    (caddebostan, 27.07.2007 16:43 ~ 16:45)
  6. serdar ortaç'ın elini değdirdiği her şarkının hit olduğunu bir kez daha gördüğümüz düet. özellikle serdar'ın söylediği bölümler bağıra çağıra söylenmelidir, geriye kalan kısımları at çöpe.
    (guenhwyvar, 02.08.2007 18:06 ~ 18:29)
  7. klibinde bengü ve serdar ortaç abi kardeş gibi duruyorlar, olmadı kuzen.
    (subuo, 02.08.2007 18:29)
  8. klibinde bengü'nün yeşil elmalar arasında, elmalarla aynı renkte bikinisiyle debelendiği bakkal şarkı. selülit polemiklerine de katılabilir yakında sabırla bekliyorum.
    (glorious, 02.08.2007 18:37)
  9. (bkz: bengü'nün soyunmasından duyulan rahatsızlık/@1747523)
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 03.08.2007 01:28 ~ 01:38)
  10. bengü'nün naif, işinde gücünde müziğe gönül vermiş kızcağız modundan çıkıp kart ablalarının çıplak, ihtiraslı, ateşli dünyasına adım attığı klibidir. serdar ortaç'ın da çok yardımı dokunmuştur kendisine. zaten serdar ortaç'la yan yana gelip de tozutmamak ne mümkün?!
    (gakko, 15.08.2007 05:39)
  11. elimdeki mevcut versiyonunun başında ziyuvvvv - lazer efekti - ardından "this is captain jean luc picard of the uss enterprise." şeklinde bir şeyler bulunan dumur eden, kafaya takılan ortalama üzerinde kalitedeki gelir geçer yaz parçası.
    (theone, 18.08.2007 15:38)
  12. (bkz: elmaların içinde yatan kadın)
    (the artful dodger, 18.08.2007 15:55)
  13. bengü ablamız bu kliple tüm saygı duvarlarını yıkmış, kendini bir et parçası olarak sunan gülşen, demet akalın vari davranışlar sergilemiştir. eğer bu durum serdar ortaçla düet yapmak için ileri sürülen bir şartsa hem kendine duyduğu saygıdan dolayı kabul etmemelidir, hem de bengünün yorumu serdar ortaçınkinin yanında hiç kaldığı için reddetmelidir. yazık olmuştur, bir daha olmasındır.
    (dbk21, 22.08.2007 17:49 ~ 17:49)