kopekbaliginingozundekibugu   

adana çık aradan

1. lafları makasla alıp kendine göre çevirme terbiyesizliğini yapan ve buna göre insanları kışkırtmayı amaçlayan propagandacı olan, aynı zamanda bundanda hiç hayıflanmayan bir garip yazar.
    (bkz: yazık lan)
    (lost knight, 22.03.2008 09:23)

2. hakkında hiç bişey bilmediğim nesildaşım yazar fakat nickini görünce şu aklıma gelmedi değil
    (bkz: dıdıdın dıdısının dıdısı)
    (felixpanthera, 16.04.2008 17:31)
  3. bulunduğu yer itibari ile tehlike arz eden yazar. köpekbalığının gözünde bulunuyor ne de olsa *
    (neva, 16.04.2008 17:33 ~ 17:34)
  4. nick altıma yazdığı bir giride beni hakarette sınır tanımamakla suçlayan yazar.

sanırım hayrünisa gül isimli şahsın daha evvel türban konusundan ötürü bu devlete dava açtığını bilmeyen yazar. bahsettiği girim wondrous tarafından silindi ve fakat kendisine insanları türbanlı-türbansız diye ayırmadığımı belirtmek isterim. başörtülü-türbanlı diye ayırırım ben insanları, zira aralarında fark vardır.

bana sorsaydı eğer şahsın kim olduğunu sadece "türbanlı" demezdim. kocası köşke çıkınca açtığı davadan dönerek hiç bir şey olmamış gibi davranan bir insan olarak bahsederdim kendisinden.
    (sözlük bana nick bul lan allahsız, 02.09.2008 21:41 ~ 21:56)
  5. ekşi sözlük ten özür dilemesi gereken yazar.
    (bkz: @2774127)
    aslında hiç huyum değildir nick altıma giri yazmak. bana hakaretler dahi edilse ki edildi yinede cevabını nick altından vermem. ama bu faklı bir durum. yinede kendimi savunmadan edemeyeceğim. ekşideki yazılanları okurken yazarların anlık yazdığı ve kimsenin malum linkteki haber sitesine bakmadığını farkettim. tamam hepimizin içi acıdı ama saldırı anında golfu bırakmayan bir paşanın varlığı insanı haberin üstüne gitmeye zorlamalı bence. yapılan yorumlar olayı sadece manşetten okumuşçasınaydı. yinede bir yorum yazarken bu türk silahlı kuvvetleri de olabilir, eleştirilemez ilkesine göre yapılmamalı. eleştiride işte neden karakol korunmuyordu gibi basit olmamalı. vel hasıl ı kelam ekşi sözlük ten özür diliyorum.
    (kopekbaliginingozundekibugu, 20.10.2008 15:54 ~ 15:55)