çok büyük bir avantajdır. dar pantalon falan giydiğinizde abuk görüntüler ortaya çıkmaz, erekte olma halinde kıvranıp kitapla kapatmanız gerekmez, canınız yanmaz falan. bilindiğinin aksine çok kullanışlıdır, herkese tavsiye ederim.
kafaya takılacak bir şey değildir. bunu da bulamayan vardır belki. herkesin, kendine göre, karınca kararınca vardır işte. şikayet etmemek gerekir. taş olur insan, taş.
yatakta "oha ne kadar büyük" ünlemlerini asla duyamamaktır. tek gecelik ilişkilerden sonra "adamda böyle bir alet var" yerine "bamya kadardı kız elemanın ki" şeklinde anılmaktır. pompa ile 3-5 cm kazanabilme çabasıdır. hele bir de erken boşalıyorsa ya da erekte olamıyorsa bu kişi vay haline!
çok fena durum. geçen hayvanat bahçesine gittim fil erekte olmuş. anam o ne? bi filinkine baktım bi de benimkine. 20 cm penis büyüktür diyordum ben de.
önemli olan boyu değil işlevi sözü koca bir safsatadan başka bir şey değildir.
küçük penis, ortalama 14 cm'den daha kısa olan penistir ve hiçbir boka yaramaz.
siz ne kadar işlevsel olursanız olun kapasite ortadadır.
hani, adım hıdır elimden gelen budur derler ya! onun gibi bir şey işte.
prezervatif satışlarından anlaşıldığı kadarıyla türk erkeğinin böyle bir sorunu yoktur. satılan prezervatiflerin %80'i büyük boy, geri kalan %20 si de orta boymuş. hem küçüklük ve büyüklük de görecelidir. 15 cm kimine göre büyükken kimine göre de küçüktür. hem bırakın milletin penisini, herkesin penisi kendine.