|
|
- dalton kardeşlerin başı ve en kısasının adı. ayrıca rin tin tin'in sevgili dostu.
- ks. jonathan
- başrolde brad pitt ve anthony hopkins'in oynadığı meet joe black filminde ölüm meleği olan brad pitt'in adı.
- eski bir metin editörü. (bkz: pico) (bkz: nano)
- cranberries'in erkek ismi ile yaptığı şarkıların insanı ağlatabilecek derecede duygusal olduğunun bir diğer kanıtı.
(bkz: cordell)
- the cranberries'în leziz şarkısı. alıp bir yere götürür.
- bir rhcp şarkısı..
- amerikalı seslenmesinde en sık kullanılan ad.
- ingilizce de bir erkek ismi
- 1969 yılında çevrilen, susan sarandon 'un ilk oynadığı filmin adı
- (bkz: joe cole)
- olacak o kadar ekolünün sözlük temsilcisi yazar.
- unix türevlerinde, konsol modda çalışan, küçük, kullanışlı bir text editor. herhangi bir dilin syntax dosyasını hazırlayıp ya da elde edip koyduğunuzda highlighting falan yapabilen şirin bişey. (bkz: jsf)
- (bkz: poe)
- amerikan film ve çizgi film endüstrisini doyuran ve hiçbir zaman görünmeyen kahraman. sahne arkalarında rastlarız tabelasına ışıklı janjanlıdır bu adamın tabelası ve üzerinde şu yazı yazar.
(bkz: eat at joe's)
- bize borsa ile ilgili tüyolar veren dördüncü nesil yazar. sol frame'in ntv haber bülteninde kayan alt yazılar gibi olmasına neden olan borsa uzmanı. gördüğüm kadarıyla seçtiği hisseler riskli hissler ve buradan anlaşılıyor ki kendisini macera ve heycanı seviyor.
- söylentiye göre dolores'in dedesine yazdığı enfes bi the cranberries parçasıdır.
- ben joe'nun prostatıyım
ben joe’nun birbirine geçmiş bağırsaklarıyım.
ben joe’nun safra kesesiyim.
ben joe’nun safrasındaki salgı beziyim.
ben joe’nun bilenmiş dişiyim.
ben joe’nun alev almış burun delikleriyim.
ben joe’nun beyaz muştasıyım.
ben joe’nun öfkelenmiş, alev almış reddetme duygusuyum.
şeklinde çeşitli cümleler ile dövüş kulübü isimli kitapta yer alan sanal insan.
|