ilk girisini 5 nisan 2006'da yazmış üçüncü nesil yazar. iyi bir yazara benziyor, sağlam yazıları var. hoş gelmiş.
sanırım gazi üniversitesi'nden (bakmayınız: 760372 nolu giri)*
benim de benimsediğim, az giri öz giri felsefesine mensup yazar. kullandığı kelimeler, yaptığı benzetmeler gayet özgün. üslubuna bayılıyorum diyebilirim. şiddetle takip ediniz, sıcak içiniz.
benimle aynı topraklarda doğup büyümüş bir insan evladıdır. çocukken aynı denizden çıkan balığı yemişizdir, aynı bahçeden gelen portakalın suyunu içmişizdir, aynı şehrin farklı mahallelerinde maç yapmışızdır. lakin aramızdaki farkı anlayamıyorum. arkadaş benden iyi yazmasını kıskanıyorum, bir sebep arıyorum. üzgün smiley yapacağım dayanamıyorum ağla1yetiş imdadıma.
bugüne kadar yazılarını nasıl göremeyip, okuyamadım diye hayıflandığım yazar.
selahattin duman'ı anımsatan bir tarzı var (okuyabildiğim girilerine istinaden söylüyorum) devam et jemand.
uzun bir sakatlık döneminden sonra sahalara bomba gibi döneceğinin sinyallerini bu gece veren yazar. uzun zamandır sesi soluğu çıkmıyordu. sanırım sakatlığını tamamen atlatmış ve dönecek en azından öyle umut ediyorum.
sözlüğün en iyi yazarlarından biri. bir de daha çok yazsa, daha güzel olacak. bir geliyor, bir kayboluyor, 6 ay yazmıyor. olmaz olm, istikrarlı ol biraz.
belki ilginizi çeker'in bana kazandırdıklarından. süper girileri varmış, keşke daha önce keşfetseymişim. mümkünse kendisinden daha sık yazmasını istiyorum. istedim.