|
|
- günümüzün en önemli futbol mabedlerinden biri olan selimiye stadyumunda her ömer üründül tipi çağdaş futbolseveri topla birlikte süratlenirken görmekten gurur duyacağımız zirve. gelin hep beraber altı pasın içinde topla buluşalım. kollektif futbol anlayışını benimseyip, bloklar arası mesafeyi hep birlikte azaltalım.
- beklenen zirvedir. olm millet halı sahada maçlı zirve bekliyormuş. işin ticarete dökülmesinden korkuyoruz. işin turnuva vaziyetini almasını, biletlerin biletixe düşmesi kulislerde konuşulan dedikodulardan. yetkililerden ses çıkmaması ise şüpheleri güçlendiriyor. beklemedeyiz. *
- ilk zirvem olmasından dolayı heyecan duyduğum buram buram futbol kokan zirve.heyecanla beklemekteyim.umarım bir aksilik çıkmaz.
edit: aslında ilk zirvem olmayacak gün içinde öncesinde bu zirveye hazırlık zirvesi olan kısa ve öz zirvesine katılacağız.gün içinde iki zirve yani. herşey çok güzel olacak.
- (bkz: nefes alamıyor)
- iyi oynadığımı düşündüğüm bir maçta penaltıyı neredeyse taça atarak kendi adıma hoş sonlandıramadığım oynanan oyuna tam olarak futbol denemese de güzel bir zirveydi.
- güzel bir zirvenin ardından, tartışmalı pozisyonlar ve de önemli anların aktarımı için sizlerleyim. öncelikle, futbol için oldukça elverişli hava ve saha koşulları altında toplanmış güzel ve de nadide insanların arasında olmak oldukça keyifliydi ve zevkliydi.
maç olmadı zaten, iki dakikada bir birinin yere düşmesinden ötürü öyle duraklamalar şeklinde oynandı maç. futbol adına kaliteli bir oyun, organize futbol taktiği sununulan zaman dilimi pek azdı. olm ne saçmalıyorum ben ya..
ıssız yüreğimizi ağzımıza getirdi. korkuttu bizi. zaten onda potansiyel bir sakatlanma durumu var. geçen maçta da ben elini çatlatmıştım. öyle yani. dün ki zirvede de ölüyordu. hayat öpücüğü falan yapcaktımda o kadar adam vardı olmaz diye düşündüm, ilk yardım derslerine girmenin faydalarını görmüş oldum. ıssız bana can borçlusun len, girilerimi artılayarak bunu karşılayabilirsin.
şimdi ben hangi takımdayım karıştırdım, bu yüzden maçın değerlendirmesini yapmicam, zaten ben hep yerdeydim, kalkamadım bi türlü. maçın en çok kendini yere atan adamı seçildim ayrıca. kutluyorum kendimi. olm karşı takımda bi kaleci vardı, beşiktaşa önermeyi düşünüyorum öyle bişey yani. bildiğin kaleci, atlıyo uçuyo falan. harcanıyorsun sen buralarda diye düşünüyorum. bizim takımın en iyisi ve göze çarpan isim camel oldu. oldukça teknik oldukça başarılı bir maç çıkardı. tebrik ediyorum. anakin, olm sana biraz futbol bulaşsın diye kaprimi verdim hiç bi faydası olmadı. sen en iyisi bırak bu işleri. basket oynayalım biz seninle..
herşeyiyle çok güzel bir zirveydi. eğlendik, güldük çokça. dostluk kazandı mı diye sorarsanız, olm resmen ezdiler lan bizi, bi ara fark aldı başını gidiyordu rehavete falan gitmişler heralde onlar, ondan biz yakaladık onlarıda berabere bitti maç. penaltılarda beni kaleye koyunca bizim takım, öyle yenildik. bilmiyolar tabi benim kaleciyken ayağımı kırdığımı falan.
o değilde, olm kim sırtıma vurdu lan, ağrıyor. sağ ayak dersen çekmiyor. bi ay sahalardan uzağım haberiniz olsun. ama zirve olursa falan iğneyle çıkabililir yine.
- bir parçası olabilmek için yaklaşık 200 km yol teptiğim organizasyon. günlerdir beklenen zirveydi aslında, katılımın yüksek olması (yamulmuyorsam kayıt olamayanlarla birlikte 30'a yakındı) kıyasıya bir maçın yazarları beklediğiniz habercisi oldu lakin maçın zamanı yaklaştıkça sayı 16 kişiye kadar düştü. bir anda kadroları tamamlayamama problemi oluştu ama bu sorun da bazı yazar arkadaşların maça dahil olmasıyla çözümlendi. sonucunda çok eğlenceli bir organizasyon oldu , gelen kimse pişman olmadı.
|