ismet badem   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. efes pilsen yanlı anlatımları ile çileden cıkaran ve sayısız çeşit şapkası olan yorumcu....
    (carmelo, 29.03.2004 23:18)

2. murat murathanoğlu ile yıllarca eküri olarak çalışmış ağabeyimiz. bir ara takıştılar ve yollarını ayırdılar. sonradan her ne kadar barıştık, sorun yok deseler de yanyana uzun zamandır görmüyorum ikisini.
    fanatik basket gazetesini bize kazandıran isim. bir de tabii (bkz. şapkasız çıkmam abi). smaç, üçlük gibi durumlarda beğenisini oow auuw şeklinde ifade etmeyi çok sever.
    ayrıca sezen aksu hayranıdır.
    oğlu burçin badem de 6. adam dergisinin editörüdür.
    (spyder, 29.03.2004 23:25 ~ 23:27)
  3. heyecanlı spiker misyoner olduğunu iddia eden basketbolsever
    (jamal, 19.04.2004 22:39)
  4. ne zaman salona basket oynamaya gitsek potaların dolu oldugunu gördüğümüzde şimdi ismet badem burda olsa gözleri dolardı dememize neden olan, bir maçtan sonra * yorumcu koltuğundan kalkıp itiraz etmeye koşa koşa giden yorumcu. o maçta inşaattan arkadaşlara, oyunculara lazer pointer tuttular diye asvel'liler *tarafından tepki gösterilmesi üzerine tüm salon haykırmıştı. (bkz. inşaat adama etek giydirir )
    (lahoooov, 23.05.2004 03:03)
  5. ülker le barcelona nın oynadığı eurolig çeyrek finalinin istanbul ayağında hakemin kararını değiştirterek tarihe geçmiş insan evladı .
    (zitox, 30.07.2004 18:50)
  6. "dudaklarınızdan tebessüm, kalbinizden basketbol sevgisi eksik olmasın" sözünü, benim üniversite yıllarıma denk gelen türk basketbolunun büyük ivme yakaladığı dönemde * tüm basketbolseverlere ezberletmiş, birlikte fotoğraf çektirme tekliflerini hiçbir zaman reddetmeyen, basketbol aşığı insan ...
    (erdemetal, 30.07.2004 19:21 ~ 19:24)
  7. (bkz. yaran spiker yorumcu diyalogları)
    (juda, 30.07.2004 19:23)
  8. (bkz. uyuz insan)
    (lillymarlin, 19.08.2004 10:57)
  9. ismet badem bir basketbol maçında seyircilerin arasına karışır ve bir kızla röportaja başlar:
    -badem:sizin gibi güzel bayanları salonlarda görmekten çok mutlu oluyorum.basketbola bu ilgi nerden?
    -kız:ben efes kızlarından biriyim zaten.
    -badem:aaa öyle mi çıplak değilsin ya tanıyamadım...
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 08.03.2005 17:25)
  10. hayat hikayesini "ben ismet badem" adlı kitabında anlatan yorumcu, spiker
    (invisible, 20.03.2005 12:29 ~ 12:30)
  11. küçükken tribünlerde ibne hakem diye bağırıldığında ismet badem diye anlayan şahsım tarafından,ismi bu yanlış anlamadan dolayı tezahürat niyetiyle zikredilen basketbol yorumcusu.
    (culdesac, 20.03.2005 13:59 ~ 23.03.2005 00:12)
  12. maç esnasında basketbolcularımıza "evladım" diye hitap etmeyi çok seven eski basketbolcu, basketbol hastası insan
    (gatorade, 11.04.2005 20:56)
  13. yanlış hatırlamıyosam bir philadelphia-chicago maçını yorumluyordu, maçlar kanal d deyken.o maçta şu tür kelamlar etmiş bir kişidir:
    -hiç unutmam bir gün maç sonrası jordan'ın elini sıkmaya gidecektim (hmm).sonra phil jackson'ı gördüm yolda, ona sordum, "soyunma odasındaydı galiba" dedi (ki phil jackson alemi cihan olsa insanı sikine takmayan cinsten bir adam). girdim soyunma odasına, baktım pippen (bak seen..pippen sanki bakkalın çırağı da her gün görüyo..)dedim "jordan nerde jordan! * "."çıktı, yok şu an" dedi. çok üzüldüm halbuki majesteleriyle el sıkışmak iyi olurdu..
    aşağı yuukarı böyle birşeydi ya da uyku sersemi rüyamda ismet badem'i gördüm bilemiyorum. ayrıca rüya takımın istanbul'daki maçında "bir sürü basketbolcuyla tanıştım, bir iversonla tanışamadım, aslında bir kaç fırsat olmuştu" gibisinden birşeyler zırvalamıştı.
    aslında hoş sohbet bir insan* olmasına karşın ara sıra böyle sıçışlar yapar.son olarak atv de yayınlanan basketbol maçlarından birinde, seyircilerin arasından murat murathanoğlu'nun askerlik arkadaşını bulmuş ve onun askerlik fotolarını * ekrana yansıtmıştır.
    bir de türkiye'deki kıytırık lise dizilerinde ne zaman basketbolla alakalı bir şey olsa o bölümlere fırlar ismet abimiz * * *.
    olsun yine de severiz ismet abimizi, basketbol gönüllüsüdür, köyün sevmili delisi gibidir.
    (ninca, 11.04.2005 21:17 ~ 21:21)
  14. ponpon kıza söylediği "pardon, giyinikken tanıyamadım" sözü ile insanları kırıp geçiren şahsiyet.
    (jayjay, 12.04.2005 21:19)
  15. beşiktaş-efes pilsen maçının da içine sıçan basketbolun ilker yasin'i. en sonunda ever sevgili seyirciler, işte basketbol böyle eee... diyip koparmıştır.
    (comatose, 02.06.2005 21:35)
  16. basketbol'dan anlamadığını her defasında belli eden spiker.
    (neverwinter nights, 03.06.2005 19:00)
  17. nba studio^ya girememesinden sonra evde timsah yürüyüşü yapmamı sağlamış insan. bir harley davidson^u kaldırıp yere atabilecek kadar kızdığında aygırla$an ancak oğlunu marcus webb döverken ezilme tehlikesi atlatan bir basketbol emekçisidir, daha doğrusu basketbolun emekleme sebebidir.
    (darth vader, 25.10.2005 13:57 ~ 14:06)
  18. hidayet nba'daki ilk senesinde shaquille o neal le aynı anda aynı topu tuttuğu bir dakikada hidayet topu shag dan kazanınıca ismet badem çıldırmıştı: işte hidayet dünyanın en güçlü adamından topu çalıyor,dünyanın en güçlü adamı bu adam sevgili basketbol severler.
    (hem kaleci hem oyuncu, 25.10.2005 14:23)
  19. "naumoski artık sazı eline almalı."
    (hanspeterberigel, 06.11.2005 14:59)
  20. ben ismet badem kitabı lalelide bir kitap/fotokopici arası bir yerde cilt cilt bulunan önemli basketbol adamı.oyunculukta yapmıştır kendisi.
    (sahaf, 17.04.2006 02:53)
  21. abisinin selimpaşa'da (istanbul) kadın pazarladığını duyduğum basketbol emektarı.

(bkz: valla)
    (bkz: dedikoduda son nokta)
    (flavius, 17.04.2006 03:07)
  22. murat murathanoğluyla birlikte bir dönemin gençliğine basketbolu öğretmiştir. türkiye'de basketbol kültürünün gelişmesinde katkısı vardır. yalnız son zamanlarda birilerine kırgınlığı vardır, yazılarında birilerine sürekli laf sokmaktadır. yakışmıyor ismet abimize

rashard griffith'e uçak gemisi, alper yılmaz'a kelepçe gibi ilginç yakıştırmalar yapmıştır

ayrıca yerine gelen yeni yetme yorumcular (bkz: kaan kural) asla onun yerini dolduramamıştır. kendisini tekrar euroleague maçı anlatırken görmek istiyoruz
    (anthelas, 03.02.2007 15:49)
  23. insanı basketboldan soğutacak kadar güçlü bir etkiye sahip olan insan
    (bkz: allahım sen koru yarabbim)
    (parpali, 08.04.2007 22:54)
  24. "ooooooooooo" ünlemini türk spikerlerin ağzına dolayan şahıs.bu ekolü murat kosova ve okay karacan daha büyük bir şevkle devam ettiriyorlar.

(bkz: moto gp)
    (stone cold, 20.05.2007 15:13 ~ 15:14)
  25. popülerliğini gün geçtikçe kaybetmektedir, artık kolay kolay ekranlarda da göremiyoruz kendisini. eskiden gençlik dizilerinde basketbolla alakalı bir durum olduğunda karşımıza ilk çıkan isimdi, fakat artık bu rolünü de kaan kurala kaptırmış gibi duruyor.

iyi bir insan olduğunu düşünsem de biraz abarttığını söyleyebilirim. birkaç sene önce tbl'de bir beşiktaş maçı izliyorum. (el-amin, ayuso vs gibi isimlerin olduğu dönem) pek de çekişmeli olmayan maçın son bir kaç dakikasında beşiktaşlı bir oyuncu topu çaldı ve fastbreakde smaçla tamamladı. daha bir gece öncesinde ntv ekranlarında haftanın nba maçını seyretmiş biri olarak ben hiç bir tepki vermemiş olmama rağmen, ismet abimiz öyle bir bağırdı ki tv'nin sesini kısmak zorunda kaldım. "iiiiiiişştteeee buuuuuuu!!! işteeee salonlarda görmek istediklerimiz bunlarrrrrr, harikaa bir smaçççç ooooooouwwwww, türk basketbolu ilerliyorrr mü-kem-mellll !!!!) tamam belki türk basketboluna büyük emek harcamış biri olarak bizden fazla sevinmiş olabilirsin, fakat bu kadarı da fazla.
    (caddebostan, 20.05.2007 15:32)
 sayfa  / 2