ingenerioquimica 

adana çık aradan

1. ispanyolca 'kimya mühendisi'anlamına gelen,'inheneryokimika' diye okunan harf öbeği
    (ingenerioquimica, 07.04.2006 16:03)

2. ispanyolca yazılıp japonca okunan bir nicke sahip yazar'e'. futbol bilgisi engindir.bir futbol malumatımızın kesişmesiyle tanıştık. ee sözlükte de ancak ''bilgiler kesişince'' tanışılabiliyor. ama ben bunu erkek sanmıştım ki haksız da sayılmam. 15 yıl öncesinin futbol maçlarını hatırlayan az çıkar bizim kuşaktan. ve gözlerimle şahit oluncaya kadar da cinsiyeti konusundaki fikrim ''c'' şıkkıydı..

''lan neden inanmıyon'' gibi sert cümlelerle, dünya üzerinde efemine karakerlerin yarattığı dengesizliği balanslayan birisi var karşınızda. 1994'teki gs-fb tsyd maçında sakatlanıp sezonu kapatan pingel'in, bir bayan hafızasında pür-ü pak şekilde korunmuşluğuna şahit olunca; richie rich piç'inin geniş omuzlu, şişkin pazulu, kodumu oturtan hamarat robotu irona ebatlarında bir hatun canlandı gözümün önünde. hani şu ilköretim yıllarını oğlanlarla top oynayarak geçirip saçlarını tavuk poposu modelinde kestirenlerden. ve fakat sağolsun fazla merakta bırakmayıp webcam'dan arz-ı endam etti ki aklımdan geçen ilk şey şuydu: nur içinde yat divan'daki kadim; amma velakin var bu şehr içre senin vasfettiğin dilber nedim..
    (jemand, 09.09.2006 23:03 ~ 23:05)
  3. nikimden olsa gerek beni batı amerikalı gangsta zenci bir rapper sanıp chix adamım diye seslenmesi ilk belirgin özelliğiydi ilk önce, daha sonra "yau sen niye böyle sıkılıyosun", "neden durgunsun", "bok mu var aq ne cool takılıyosun" diyerekten kademe kademe dozu artırmış eleştirl tarza yeni anlamlar yüklememiştir yalan!.

benden oyun cdsi istemişti yaz zamanında hala cdleri vereceğim zirveyi bekliyorum. ayrrıca 40 anahtarlıklı goca cemile teyzeye gitmesini, kısmet ağacına çaput bağlamasını tavsiye ettim üzerindeki mordor kısmetsizlik büyüsünü bozması için ama ben elfim diyor başka da bir şey demiyor. çaput falan hurafe diyor. ne kadar da cahil değil mi?
    (chixculub, 25.10.2006 16:23 ~ 16:28)
  4. beddua etti mi tutan bi yazar.
    (azwepsa, 14.07.2008 16:10)