|
|
- ":" noktalama işaretine yeni bir bakış açısı getirmiş nesildaşım.
(bkz: sözlüğe çok şey katacağını düşündüğüm yazar)
- son derece güzel bir nick*'e sahip sözlük yazarı.
- iade-i ziyaret nick altı girisini yazmaya beni artık mecbur bırakan arkadaşım yazar. aylar önce özendirip beni sözlük olayına başlatması ile teşekkürü borç biliyorum kendisine.
"bana nick altı girisi neden yazmıyorsun?" sorusuna sürekli "düşünüyorum sana ne yazacağımı" gibi oyalama amacı güttüğüm cevabıma kanmış numarasına yatacak kadar kibar bir insan kendisi.
axl rose'u beğenmeyen/sevimli bulmayan/karizmatik olmadığını düşünen bir garip zevk sahibi (hiçbir zaman anlamayacağım).
buradaki birçok izmirli yazar gibi (bkz: @1923096) izmir'e aşık bir insan. gelip göremedim. her daim çağırıyor. eheh, ya evet, geldim, geliyorum deyip hep satıyorum, sonra suçu üstüne atıyorum. allah belamı versin.
ayrıca kendisini "bir gün" mutlaka galata kulesi'ne de çıkaracağım, söz veriyorum. o "bir gün" de gelecektir umarım. havalar soğuk şimdi. yazın da çok sıcak oluyor. bilemiyorum nasıl yaparız.(alik, 12.11.2007 03:25 ~ 04:04)
- şu sıra ağzından sürekli küfür düşen eski nazeninlerden. kısa bir süre sonra ailesine kavuşacak, anne ayrı nazik, baba ayrı kibar. korkuyorum. "tuzluğu uzatır mısın" sorusuna "buyur mk" diye cevap verecek, aklını alacak milletin de.
(alik, 04.12.2007 21:35 ~ 21:35)
- hayatımdaki yegane anlamlı varlıklardan bir tanesi; yüce gönüllü şahsiyet, güzel insan. aslında onu en belirgin özelliklerinden biri olan "ayargaç" (bkz: ayargaç) başlığı altında incelemek de mümkündü, ama o da başka bir girinin konusu olsun. ancak size bir tavsiye, çok sinirlendirirseniz ondan gelen telefonları asla açmayın; 'sırf sesinin tonunu duyurmak için' aramış olabilir. böyle de düşünceli bir insandır.
şaka bir yana iyi ki varsın be arkadaşım... biliyorsun kendini ifade etme özürlüsü bir insanım...(kahretsin yine tüm zamanların en ezik elemanı yaptım kendimi) o yüzden şimdilik bu kadar zorlayabildim saksıyı...
p.s:buarada nickinin muhabbeti çok güzel oluyordu da yazıyla yazmaya üşeniyor insan. keşke noktaların altını üstüne getirmek yerine daha tasarruflu bir şey alsaymışın... üşengeçliğimden özetliyorum: ": forever!"
- iyi ki doğmuş yazar. ayrıca iyi ki tanışılmış insan, iyi ki arkadaş olunmuş varlık,...* özetle varlığı pek çok önemli olguya hayat vermiş güzel kişilik. buradan başta anne ve babası olmak üzere yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, çok başarılı ve pek faideli bir çalışma olmuş.
- heyecanlı doğum günü kişisi. neymiş ? doğum gününü unutmuşum, falanmış filanmış. bıcır bıcır konuşmaktan fırsat vermedi ki; bu mutlu ve önemli gününde mutluluğunun en üst seviyede olmasını, mum üflerken dilediği dileğinin "en kısa zamanda" gerçek olmasını, daha nice seneler mutlu ve mesut yaşamasını, seneye bugün de kutlamak üzere dediğimi söyleyeyim. akrostiş şiir de yazardım da... insan böyle mi nick seçer. neyse. çok fazla mutlu bi yaşam dilerim.
(alik, 08.04.2008 19:05 ~ 19:05)
- optimist oda arkadaşım benim...o ayranının bittiğini asla kabullenemez...iyiki doğmuştur fekat doğum günü organizasyonu yapmak kasar onu.birisi onun yerine organizasyonu yapsa da onu da "iki nokta üst üste biri altta biri üstte doğum günün var bu akşam,sen de gelir misin"şeklinde davet etse mutlu olacaktır.pis ayar verir,insana vicdan azabı çektirir.septiktir,yılbaşını sorgular( iyi de neye göre yılbaşı kime göre yılbaşı).kendine ayar vermek istediğinde bizi emellerine alet eder:(bi sor bakalım bi sor niye ders çalışmıyosun iki nokta üst üste biri altta biri üstte diye bi sor bakim)wentworth millerla 4 yıl sonra evleneceklerdir,fekat wentworth'de daha haber veremedik(wentworth bak x/y/2012 de düğünün var,sen de gelir misin)odada rakı masası kurup,damacanada su kalmadığından rakıları sek fondipleme potansiyeline sahip müstesna insanlardandır.muhabbetine doyum olmaz.yalnız biraz üşengeçtir,ışınlanmaya üşenir.bütün gün gezip tozmanın akabinde oyorgunluktan ölüp biter ve otobüse bineriz."ahh ahh şimdi odaya ışınlansak"dediğimde "amaaann o da zor iş,moleküllerine ayrıl da oraya kadar git de orda tekrar birleş de..."cevabını alabileceğim yegane insandır.yalnız ne zaman kadıköye gitsek o gün gözden kaçırdığımız bir eylem olduğundan dolayı yollar kapalı olur ve kaldırımda o kadar insan kalabalığı varken ve yollar boşken yoldan yürümek için yalvarsam da medeni bi insan olmanın haklı gururuyla kaldırımdan yürümeye devam eder.severim sayarım...gelecekteki iş yaşamındaki değerli ortaklarımdan biridir.
- yakın zaman önce tanıştığım ve bu kısa sürede ortak bir çok yönümüzün olduğu farkettiğim güzel insandır. muhabbetini çok sevdiğim, karşısındakine hoş vakit geçirtmeyi bilen güvenilir bir dost ayrıca. zaman geçtikce daha fazla ısınıyorum kendisine, ısınmamak elde değil zaten çok sıcak kanlı bir yapısı var. insan böyle dostları niye daha önce tanıyamadım diye düşünüyor. ilerleyen zamanlarda hakkında daha çok yazılası çizilesi pek değerli şahsiyet. hayallerini kurduğu foça'da huzurlu bi hayatı fazlasıyla hakeden esmerdir ayrıca.
üstelik sözlüğü keşfetmemde pay sahibi olanlardan...
(bkz: daha ne olsun)
- hoş sohbeti ve zeka kokan entrylerinin yanı sıra, ronaldinhovari bilek hareketleriyle klasını kanıtlamış, aynı kampüste komşum olarak hayatını sürdüren yazardır. ayrıca retro'nun da sözlüğe girdiğini öğrenmeme vesile olmıştur.
- gerizekalının teki tarafından seri şekilde eksilenen yazardır. o salağı bulursa ağazını burnunu kırmak isteyendir. "lan manyak mısın derdin neyse adam gibi mesaj atsana hıyar!!" diye sövmek isteyendir. allahtan kendisine sabırlar diliyorum..
|