iki dakika romantik olamamak   

adana çık aradan

1. "iflah olmaz bir romantik olmak" ile birebir çelişir, kanlı bıçaklı gibi görünse de her ikisi de kadın-erkek ilişkilerini tıkanma noktasına sürükleyen, farklı güzergahları takip ederek, isteyerek ya da gayriihtiyari; taraflardan birine uzun vadede "sikerim derdini tasasını" cümlesini kurdurup ayrılmaya itecek olan yaklaşımlar.. [merhaba, tuna kiremitçi ben]

hani "iki dakika" mühim bir kıstas, laf olsun diye konulmuş bir zaman göstergesi mi; hayır.. "dişlerine gösterdiği özeni bana göstermiyo.. banyoya girdiği zaman, diş fırçasını kavramasıyla olsun [grab], macunu sevgiyle fırçaya aktarmasıyla olsun, hele ki fazla gelmesin diye, lavaboya meyilli olmasın diye * beyninin tüm nöronlarını koordineli bir çalışma içine sokuşuyla olsun, diş ve diş etlerine zarar gelmesin diye fırçayı ıslatıp optimal kuvvet arayışıyla olsun, gerek daireler çizerek, gerekse ileri-geri şeklinde dişlerini fırçalamasıyla olsun.. aman allah'ım, gargara yapması dahi inanılmaz estetik, derhal bir yerden huzursuzluk çıkarmalıyım" diye düşünerek, dişe verilen öneme atıfta bulunarak saptanmış bir eşik değer.. o derece koordine isyanlara vesile iki dakika romantik olamamak..

haksız olamazlar.. binlerce diş hekimi yanılıyor olamaz!

dolayısıyla "romantizm için iki dakika testi" uygulanarak "sevgiliniz sizi gerçekten seviyor mu" sorusuna yanıt aramak makul olan..

sevgi ergonomisi için "stopwatch methodu" kullanılabilir..

[kronometreyi sıfırla.. başlat]
    -ufka baktığı zaman yaklaşan geminin önce dumanını, sonra direğini, en son gövdesini görür ya insan.. seni gördüğüm günden beri öyle değil işte.. duman gemiye dair değil, sevdaya dair, hasrete dair bende.. [15 saniye, perfect introduction] adeta, dünyanın yuvarlaklığını ispat etmeye çalışırcasına yaklaşan bu gemi bana başka bir gerçeği anımsatıyor.. seni..

yuvarlak.. ne kadar da yuvarlak memelerin var.. ohhşş, boşaldım.. [durdur, sıçtı.]

pes mi? hayır! asla.. sevgiden kaçmak öyle kolay değil işte.. bir daha.. bir daha.. ta ki başarana dek.. gözleri gözlerine kilitlenene dek.. gözl.. evet, gözler..

[kronometreyi sıfırla, başlat]

-gözlerim gözlerini arıyor bazen.. gözlerim dolu dolu oluyor ya hani, serde erkeklik var, ağlayamıyorum da.. yüreğime damlıyor her bir gözyaşım.. [güzeeel, bu kez olabilir] yüreğimdeki ateş, her bir seferinde, her yeni damlayla yeniden "cızz" ediyor, sönmüyor.. halbuki ortamda yanacak o2 molekülü olmasa sönecek.. [eyvah] ayrıca kalp kırmızı kaslardan oluşmuş olup memelilerde 4 odacıklı ve 4 kapakçıklıdır..

[durdur kronometreyi, neyi bekliyosun daha.. bu seferki 28 saniye..]

olabilir.. öss'den henüz çıkılmış olabilir.. neden aşkınıza bir şans daha vermeyesiniz?

[yeniden sıfırlayalım, derin bir nefes, üç kuluf bi elham, bir sefer daha.. başla]

-dört yanlış seçeneğin arasında sen varsın gülüm.. boşverelim öss'yi.. tek doğrum sensin.. tek doğru sensin.. seyreylemeye doyamıyorum seni [biraz zorlama oluyor gibi.. ilk 10 saniye kayıpsız] seyran olur derler ya samanlık.. olsun.. seyir.. evet, seyir.. doğru, doğrusal.. linear.. zira fitch paranın seyrinin lineardan ziyade parabolik olacağını, daha fazla parametreyle hesaplamalara kalkışılac..

[bastın mı tokadı.. bravo, uzatmamak en hayırlısı]

olmadı mı.. olmayadabilir.. ayrılık da sevdaya dahil
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 29.10.2007 15:26 ~ 15:36)

2. (bkz: @2044517)
    (dzingis, 29.10.2007 16:05)