-bak şimdi n'apcam aylin?? [fermuarını aralar yüzünde pis bi sırıtışla]
-ayy hayvan seni. neyse hazır kimse de yok.. eki eki.
-tabi, çekil hele de şöyle işiyim rahat..
-ne işemesi? ben sanmıştım ki...
-ne sanmıştın azgın karı? aklın fikrin şeyde. romantik ol biraz..
-işemeyle romantizmin ne alakası var lan??
işerken iki elini de rahatlıkla kullanabilme yetenekleri sayesinde kızların bi kalem bi kağıtla rahatlıkla halledebileceği olay. (napalım beyler, türkçemiz böyle her anlama çekilebilecek güzel bir dil)
anti-romantik hatta ortaya çıkacak olan manzarayla ormantik bir durumdur.insanın böyle birşeyi akıl etmesi için aklının başka şeylere çalışıyor olması gerekir.
olay zannımca ancak şöyle gerçekleşebilir.ademoğlu bir havva kızına tutulur.kızı çok sever ama bir türlü açılamaz.arkadaşları yardımcı olmaya çalışır.gaz verirler verirler ademoğlu gidip açılamaz kıza.çok çekingendir.birgün arkadaşları ademoğlunu çağırır içirirler rahatlaması için.ama çok da sarhoş olmasını istemezler.çünkü gidip kızın üstüne kusabilir.5-6 miller bira içirirler ademoğluna.ademoğlu kafasını toplar kızın evine doğru yola koyulur.artık kararlıdır açılacaktır.kızın evine doğru yaklaştıkça çişi gelmektedir.her adımda sidik torbasında sidik miktarı artmaktadır.kızın evine gelir.kızı arar aşağı çağırır.ama artık sidik torbası patlamak üzeredir.kız aşağı iner ve ademoğlunun boynuna atlar.çünkü kız aşağı inene kadar ademoğlu aleti çıkarıp seni seviyorum yazmayı başarmıştır.ağzından tek kelime bile çıkmasına gerek kalmamıştır.
harflerin bulunduğu kısımlardaki çimler öldüğünde yazının etrafından göz kırpan yeşilikler "daha nasıl olur ki aşkın ispatı" dedirtecek cinsten olacaktır.