hoşlanılan kişiden mesaj beklemek   

adana çık aradan

1. heyecan dolu bir bekleyiştir.telefon ekranındaki 1 mesaj alındı uyarısıyla havalara uçulabilir.tabii içerik de önemlidir..
    (acımadıki, 21.07.2008 00:20 ~ 00:42)
  2. karşı tarafın ya işi düşmediğinden midir yada hoşlaşmadığından mıdır nedir bir türlü bitmeyen bekleyiş.
    (mark denver, 21.07.2008 00:23)
  3. beklerken gaipten mesajlar geldiğini zannettiren, mesajın ondan geldiğini görünce sevindiren bol adrenalinli olay
    (velaredno, 21.07.2008 00:23)
  4. gelen her mesaja heyecan yapıp sonra da reklam mesajı olduğunu görünce küfür etmek gibi olaylara sebep olan durum.
    (chichina, 21.07.2008 00:26 ~ 00:27)
  5. çok acayip bir andır o. hoşlanılan kişiye mesaj atılmışsa cevap gelene kadar geçen uzun/kısa sürede beyin kısa devre yapar. neden cevap atmadı?, başkasıyla mı birlikte?, bu da yapıştı kaldı mı diyor acaba?...şeklide sorular sorular sorular...

bunun aksine bir de hoşlanılan kişiden günün herhangi bir anında mesaj atması beklenir ki esas işkence budur. siz sabahtan beri mesaj beklerken, beklediğiniz mesaj gecenin bir yarısı gelebilir ve inanılmaz mutlu olursunuz. ayıp şeyler bunlar tabi, gidip görüşmek, öpüşüp sevişmek varken ne diye mesajlaşılır anlamam.
    (elladan tinuviel, 21.07.2008 00:28)
  6. durmadan telefonu bızıklamaktır.öle basarsınız sağına soluna,sonunda mesaj doğru kişiden gelmiş ise "ha siktir lan.ben şimdi ne dicem" şeklinde bir ruh haline bürünülünür ve zaman kaybetmeden cevap yazmaya konsantre olunulur.
    (shin, 21.07.2008 00:29)
  7. önemli not: bu yazı tamamen hayal ürünü olup, ciddi manada ağlaklık ve cıvık duygusallık içermektedir

gönderilen mesaj
    :

- aşkım seni çok özledim, arada bir deniz var ama inan olacağını bilsem yüzer yanına gelirdim. sabahlar sensiz çok karanlık, geceler de uzuyor, arkadaş bile değil artık yalnızlık. yetmiyor artık sana dokunmayı hayal etmek, yetmiyor hiçbir şekilde resimlerini gözetmek, yalnızlık kötü arkadaş, beni sinirlendiriyor, o gelmezse kesinlikle gitmem, beni çekeceksin diyor. bu arkadaşı kovmak için olmasa, inan beklemezdim bu kadar, ama onunla da sabah olmuyor..

alınan mesaj
    :

-tamm cnm ben de sni özldm byee :))

(bkz: romantizm katili odun kız modeli)
    (bkz: bu ne lan)
    ,
    (eflatunsina, 21.07.2008 00:36 ~ 00:50)
  8. cevap gelse bi derttir gelmese bi dert..gelirse okkalı bi cevap bulmalı onu etkilemelisinizdir..sizde nerde o kafadır..aklınız çoktan hayal alemine dalmıştır..elleriniz titremektedir..zaten kırk yılın başı bi mesaj atmıştır..elinizden geleni ardına koymazsınız..
    (acımadıki, 21.07.2008 00:37)
  9. bekleyince gelmez ne ilginçtir ki.. sonra başka zaman bir mesaj gelir, o an hoşlandığınız kişi aklınızda değildir, neymiş acaba dersiniz ve amanın.. mesajı atan sizinkidir.
    (ntcik, 21.07.2008 00:40)
  10. yoksa bu da mı ömer asım aksoy deyimler sözlüğü'nden bir deyim deyip kendimi bakmaktan alamadığım giri.
    (idiot, 21.07.2008 01:12)
  11. gelse de acaba şimdi ne yazmam lazım diye strese sokar insanı. karşıdakinin beklediği cevabı vermek önemlidir çünkü. hele karşıdaki yanlış anlaşılmalar konusunda uzman birisi ise iş daha da zordur. yine de o heyecanı yaşamak da güzel, mesaj atılacak hoşlanılan birisi olmasaydı daha bir sıkıcı olurdu hayat.
    (fck, 21.07.2008 10:58)
  12. (bkz: hoşlanılan kişiden masaj beklemek)
    (tutkulu düş, 23.07.2008 18:15)
  13. (bkz: eski sevgiliden mesaj beklemek)
    (poppy, 23.07.2008 22:40)
  14. yıllardır yapmakta olduğum eylem. ama bi türlü gelmedi o mesaj. telefon numaramı bilmiyor olması bahane olamaz,her ne kadar tanışmamış olsak ta affedemem. elveda aşkım.

(bkz: natalie portman)
    (obi two kenobies, 23.07.2008 22:42)
  15. çok uzun ve meşakkatli bir bekleyiştir. telefonunuzun sürekli ekranına bakarsınız "acaba çaldıda ben mi duymadım" diyerekten fakat telefonda tık yoktur ama kalbiniz burkulmuşta olsa yine onun adıyla tık tık atmaktadır.
    (vgarter, 23.07.2008 22:48)
  16. (bkz: hoşlanan kişinin mesaj beklediğini bilmek)
    (okuryazar, 23.07.2008 23:05)
  17. (bkz: hoşlanılan kişiden duman beklemek)
    (bkz: kızıldereliler de hoşlanır)
    (hayta, 23.07.2008 23:09 ~ 23:09)