her sikime bi kulp takan ezik   

adana çık aradan

1. neden böyle şeyler yaptığını bir türlü çözemediğim ezik türü. amaç dikkat çekmek yahut bir şekilde "ben de burdayım lan!" demek ise sağa sola bok atmaktan farklı en az beşbin çeşit yöntem bulunur. bundan farklı amaçlar da olabilir tabi ki. "ben tespit adamıyım" , "ben bu dünyanın elit biryer olması için çabalıyorum".. vs. yersen tabi ki. ama çoğunluk yenmiyor. saçma veyahut komik bulunuyor bu tip çabalar. "x yapmayıp y yapan ezik" "sikerim x'i y'yi en kralı z diyen ezik" gibi şeyler bana komik geliyor en azından.

herhangi birşeyden duyulan rahatsızlık daha edepli ya da ne biliyim en azından daha mantıklı bir şekilde dile getirilmeli. "ben senin şu huyundan rahatsız olduğum için sen dünyanın en aşağılık adamısın , bayağısın , orospu çocuğusun , piçsin , ailesizsin , eziksin lan sen eziksin" diyip komik duruma düşmeye gerek olmamalı. ha deneme yanılmadır bir yerde , bu yapılanların birşeye yaramadığını görüp "lan demek ki yanlış yoldaymışız" diyenler de olacaktır. ama zor. allah kolaylık versin.
    (chinaski, 10.08.2007 16:32 ~ 16:36)
  2. (bkz: enlarge your penis)
    (tazmanya canavarı, 10.08.2007 16:33)
  3. (bkz: kendi içinde çelişmek)
    (dünyayı kurtaran adam, 10.08.2007 16:36)
  4. (bkz: kulplu beygir)
    (ronn, 10.08.2007 16:38)
  5. (bkz: aptallıkta sınır tanımamak)
    (bkz: her giriye eksi oy veren ezik)
    (sadomasochistic, 10.08.2007 16:42)
  6. süper bir giri bile gördüğünde "bu ibne kesin benim bir girimi kötülemiştir puşt" diyip giriyi kötüleyebilitesi olan kulpçu dallama.
    (hairsprayqueen, 10.08.2007 16:59 ~ 16:59)
  7. (bkz: bi otur soluklan hele)
    (yuziko, 10.08.2007 17:00)