|
|
- yüce kabul edilen kimselerin adlarının başına saygı, övme, yüceltme amacıyla getirilen unvan. (tdk)
(bkz: saint)
(bkz: aziz)
- dördüncü nesil yazar.*
- 4.nesil yazardır. hoşgelmiştir. umarım sen de sözlükte umduğundan daha fazlasını bulursun.
- 4.nesil hırçın forvet.sertlik karşısında yılmayan , fuleli , son vuruşlarda etkisiz . çakma wonderkid.
özel mesaj vasıtasıyla gelen tehdit sonrası edit: şahane biri , çok severim.
- top sürme, yaratıcılık, sık sık faullere maruz kalma, istediğinde skoru değiştirebilme ve zaman zaman oyundan kopma gibi özellikleriyle bende matias delgado intibası uyandıran yazar. halı sahalarda harcanıyor. ama ınının ve ekibinin bu çağ dışı, sert oyun anlayışı sürerse kendisini halı sahalarda bile göremeyebiliriz.
- bu kadar abartılmasına bir türlü anlam veremediğim halı saha topçusu, çakma tim cahill.
- rakip takım taraftarı olarak ben bile takdir ettim bu adamın oyununu. o füleli adımlarla rakip ceza sahasına yaklaşması, milletin sağından atıp solundan geçmesi falan. son vuruşlarını çalıştırsa gelecek 5 zirveye damgasını vurup, itü sözlük futbol camiasında adından sıkça söz ettirir bu adam.
kendimizi eleştirmenin vakti gelmedi mi sizce?*
- doğmamış çocuklarımın katili olan kişi, kurum, kamu hukuku tüzel kişisi.
- tanımam etmem
- tanırım, iyi çocuktur.. *
(bkz: ailecek izliyoruz)
- esaslı bir dmc olurdu bundan. tim cahill'in t.c şubesi falan deniliyodu. hatta cahill bi keresinde "tek varisim, para verip izleyeceğim tek adam" demişti bunun için. en son posta gazetesine şiir yollarken gördüm onu, gitti duygusal midfielder center oldu, yazık yaa.
- çok pis kötü fena bir futbolsever..
hem de mailbox'ını itina ile şişirdiğim adam..
ne zorum var bilmiyorum..
- halı saha zirvelerinde maçtan sonra "maçın yıldızı kimdi" tartışmalarında adı hiç geçmeyen adam. tabii bunun sebebi burdaki "maçın yıldızı kim" tabirinin altında yatan asıl mananın "hazret'ten sonra maçın yıldızı kim" olmasıdır. yoksa maçtan sonra "bence maçın yıldızı hazret'ti aga" derseniz alıcağınız tepkiler muhtemelen "lan onu biliyoz", "lan hazret'i niye katıyon", "olm hazret dışında diyoruz heralde" gibi şeyler olur.
- ayrıca henüz hiçbir maçta aynı takımda olmadığımız adamdır ki bu bana artık yeter dedirtiyor. bundan sonraki ilk maçta kendisiyle aynı takımda olmayı ilgililerden talep ediyorum. artık "hazret'i kimse tutmuyo lan sıçtık" endişesiyle değil, "ooh hazret'i kimse tutmuyo, koyduk çocuğu nihoho" sevinciyle top koşturmak isterim. bu benim de hakkım.
- itü sözlük apertura 2008 de gayet iddialı olduğunu beyan eden, ekonomiden gıdım anlamayan, kendine has bir futbol tarzı bile olmayan, adeta şişirilmiş balon bir adam. evet adam diyorum neden? adam gibi adam da o yüzden. kadın olsa neden adam diyim. yahu bu kadar özelliksiz olup da, bu kadar kendini sevdiremeyecek bir adamı neden sevdik biz anlamadım. futbol bilmez, ekonomi bilmez, akbili yok. e sen kimsin bana onu de. ayrıca neden benim takıma transfer oldu bu.
kupayı alacağımız için çok mutlu, çok sevinçli. ama o kupa senin değil benim sayemde alınacak arkadaş. heves etme boş yere. futboldan anlamıyor demiş miydim?
- itü sözlük apertura 2008 ' in en golcü oyuncusu olacak futbolcu , orta sahada defans-forvet hattı boyunca mekik dokuyarak ligin altın ayakkabısını (hemi de elmas ve yakut parçalarla süslenmiş) alacak olan oyuncu ya da defansın göbeğinde hiç bir rakip oyuncuya geçit vermeyerek ligde takımı adına gol yemeden tamamlayacak oyuncu. her teknik adamın hayallerindedir kendisi nereye koyarsan yapar. kendisiyle aynı takım da olmak için rüşvet vermek gerekti baya , 2.5 ytl olan bonservisimi 25 ykr düşürdüm. ayrıca süper bi insandır ondan söz etmek gerkmez bile...
|