kafasını çalıştırma yetisine sahip kızdır. "ayhh herkes giyiyooo" diyenlerden tiksinen kızdır ya da herkes "bu güzeldir" dediği için bir şeyin güzel olmayacağını bilen kızdır.
not: beğeniyorsan giy. "herkes giyiyooo, herkes güzel diyoo" şeklinde giymeyi düşünüyorsan: ybsg
onu bırak, hayatında ugg nedir bilmeyen kız var ya. valla bak. piyasayı bir gez, ugg giydin mi diye sor, noel baba kostümü sanarlar yeminle. öyle de bir ambians hakim topluma.
edit: la o muydu? ben de noel baba kostümü sandıydım. o botların görüntüsü, kabalığı çok itici geldi bana yahu. giyenlerle birlikte hem de. o bot giyeni teletabiye benzetiyor, ciddiyim ben. zevkler verenkler tartışılmıyormuş gerçekten. şimdi daha iyi anladım.
farklı olmak,fark yaratmak isterken birbirinin aynısı olan kızları aynılaştıran parçalardan birini giymeyi reddeden örnek kız modelidir. evet bizim de ayaklarımız üşümektedir, biz de ugg maharetine sahip bir şeyler ayaklarımızı sıcacık tutsun isteriz ama diğer taraftan bunları giyip de tiki damgası yemek de istemeyiz.
düzdür.düz bir şekilde hayatına devam edip giymediği diğer markalar için de farklı bir hisse bürünmeden yaşantısına devam eden kız modelidir.giyenleri görebileceğimiz mekanlar arasında bağdat caddesi yer alıp,bana kalırsa pek de göze hitap etme kısmı bulunmamaktadır.aksine gördülüğü anda tarkan gümüş eyer filmindeki tarkan botlarını anımsatır.
edit: ugg giyen kızlara göre fakir oluyorlar, bundan ne amaç çıkarıp oyladınız bilmiyorum fakat ugg giymemek utanılması gerekilen bişey değil, hele ki fakir olmak hiç değil. olsaydı ben dahil türkiyenin %80i utanmalıydı.
kategorisine girmemek, tiksinerek baktığım kızlar, "acaba çok rahat da onun için mi giyiyor" diye denemişimdir. çok rahat; yürümedğiniz sürece. yürürken ayağınız içinde kayıyor bi kere. satıcı çok yakıştı dedi(allah belasını versin).hala kendimden utanıyorum sözlük.
(bkz: bi haftadır yataktan çıkmıyorum)
popüler tiki kültürünün etkisi altında kalmamış dişi kişiliktir.
helal olsundur. aşk olsundur. gözlerimde yaşlar. ugg giyen kızlarımıza nazaran iki lafın yakasını bir araya getirme yeteneğine sahiptir. oturup muhabbet edebilirsin böyle konuşursun. o da konuşur. ugg cular gibi başka bir alfabe kullanmaz, fok gibi konuşmaz. genelde de doğaldır bunlar. cana yakın falan. kısaca kendidir yani. şeker kızdır. kendidir.
bir bota 350 lira vermek istemeyen kişidir.
sonuçta deri değil, yağmurda çamurda giyilmez.o paraya hatta daha ucuza adam gibi bot alıp kışı geçirendir.
ugg'ın anavatanı avustralya'da olsa bu kız, şaşırılır ama türkiye'de ugg giymeyen kız giyen kızdan fazladır. *
avustralya'daki kız mesela bu ugg'ları yaklaşık 90-100 tl arası bir fiyata alırken, türkiye'deki ya da avrupadaki kız çat diye 300 tl vermektedir. bu iğrenç botlara 300 lira verdirebilen "ortak bilince" şapka çıkartmak istiyorum.
şimdi dünyadaki 3 milyar kadını ayrı ayrı bölmelere koysak da birbirlerinden haberleri olmadan bazı ürünler hakkında yorum yapmaları istense eminim bu çirkinlikte ürünlere "ayyy çok güzel" diyenlerin sayısı azalacaktır. çünkü malesef kadınlar arasında, normalde nefret edecekleri birşey bile olsa başkalarında görünce güzel gelebilmektedir.