şu an liverpool'un 7 numaralı formasını giyen, sol açık, hücuma yönelik orta saha ya da forvet olarak oynayabilen avustralyalı eski leeds united 10 numarası.
an itibari ile son dakika olarak galatasarayın aldığını duyduğum futbolcu. * ne kadar doğru bilmiyorum ama doğru gibi verdiler haberi sanki.hayırlısı olsun diyoruz kariyerinde başarılar diliyoruz.
yarın istanbul a iniyormuş. anlaşma sağlanmış. galatasarayımız çok iyi bir oyuncu aldı. neyse, galatasaray - leeds united maçlarında terim in en çok çekindiği futbolcu kewell dı. ancak çok sakatlık geçirmiş bir oyuncudur. yinede beni acayip heyecanlandıran bir transfer olmuştur. bence, o eski overmars dan bile daha etkili bir oyuncu.
galatasaray'a gelen sol açık..
mana: arda gidiyor. hayırlı olsun..
optimistik mana: şl'de solda arda, ligde solda hasan, kupa da solda kewell oynayacakmış... üç kulvarda üç ayrı adam..
galatasaray'a faydalı olacağını düşündüğüm sol kanat oyuncusu.kaderi nonda ile aynı gibi görünmektedir.leeds united takımında üstün performans ve sonrasında liverpool ile anlaşıp sakatlıklardan kendini alamamıştır.sakatlık yaşamadığı takdirde eski günlerine dönebilecek futbolcudur. galatasaray kanatları bu sene kewell - arda ikilisi ile uçacağa benziyor.
galatasaray için özellikle bedava olmasından dolayı iyi transfer.
ancak bu transferden sonra ardanın gitme ihtimali kalma ihtimalinden çok daha fazladır.tamam arda ofansif orta saha orta (amc) da sağ kanat (amr)da oynayabilir.ancak galatasaray yönetimi 2002 dünya kupasından sonra hasan şaş için yaptığı hatayı arda için yapmaz.hasan şaş'a o vakitlerde iyi paralar veriliyordu ancak yönetim satmadı.ve hasan şaş daha sonra o performansından çok geriledi.arda için bunun söz konusu olacağını sanmıyorum ancak avrupa kupası en göz önünde olan turnuvalardan biri.arda'yı orada seyrettiler.şimdi sen bir sene daha takımda tutarsan dünyada çok fazla izlenmeyen türk liginde oynayacak.belki de eski ihtişamı kalmayacak.ha belki şampiyonlar ligi performanslarıyla yine en üst seviyeye çıkabilir arda.ama 3-5 maçla zannetmiyorum.
ps: ardayla hasanı mı karşılaştırdın lan diyenleri duyar gibiyim.yaptım oldu.
galatasarayın tüm basını ters köşeye yatırarak transfer ettiği kaliteli fitbolcu. şu zamana kadar zibinle futbolcu ismi geçti galatasarayın transfer listesinde olduğuna dair. fakat bu listelerin hiç birinde harry kewell ismi yoktu. demek ki yönetim saman altında su yürütme işini öğrenmeye başlamış. şimdi tabi bu oyuncunun genelde oynadığı mevki sol açık olduğu düşünülürse akla yoksa arda turan satılacak mı sorusu geliyor. şayet öyleyse bu transfere sevinmek açıkçası pek de akıl karı bir iş olmayacaktır fakat ardanın sağ açıkta da oynayabileceği düşünülürse bu sefer de genç aydın yılmaz'ın önü kesilecek. yani galatasaray güzel bir isim getirmiştir fakat yine de taraftarların aklında soru işareti bırakmıştır. ne yapsa yaranamıyor yönetim. yazık adamcağızlara.
tek kelimeyle mükemmel bir transfer.ortasahanın solunda oynayabildiği gibi forvet mevkiinde de görev yapabilmesi onun artık özelliklerinden biri.topu alıp rakibinin üstüne üstüne gidişini şöyle bir gözümün önüne getiriyorum da muhtemelen hagi'den sonra taraftara en büyük heycanı yaşatacak oyuncu olacaktır.yeter ki sahaya çıksın , sakatlanmasın.
şimdi merak edilen "acaba arda gidiyor mu?".gitsin ya da kalsın kesin olan şey her ikisinin de bu takımda rahatça yer bulabileceği.ama benim fikrim, arda'ya bahsi edilen meblağlarda teklif geliyorsa hemen satılmasıdır.20 milyon euro'dan bahsediliyor ki , dile kolay geliyor sanırım! bugün 20 milyon euro fiyat biçilen futbolcuları bir göz önüne getirirsek eğer arda'ya teklif edilen bu miktarın çok abartı olduğunu söyleyebiliriz.o açıdan bu paralara hemen satılması kulüp açısından büyük iş olur.hatta juventus'un trezeguet+zebina+5 milyon euro teklifi gözü kapalı kabul edilip futbolcular hemen ikna edilmedilidir.
eğer arda'yı satmak gibi bir niyetleri yoksa harry kewell'in gelişiyle birlikte yapılıcak bir sol bek ve stoper transferiyle galatasaray'ı bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı olarak görebiliriz.
kewell'ın galatasaray'a transfer olması ile tüm medya kuruluşları aragones'in istanbul'a geldiğini unutmuştur. aragones haberleri 2. sayfalarda kaybolmuştur.
tebrikler galatasaray yönetimi.
önceki senelerde böyle iyi bir ismin transfer haberi olduğunda kimse inanmazdı.hatta transferi açıklansa da insanlar imzayı atmadan inanmam, formayı giyip ligde oynamadan inanmam gibi şeyler söylerlerdi.ama şimdi bakıyorum herkes mutlu ve inanıyor yönetime.sevgili adnan polat'a ve yönetim kuruluna bir kez daha teşekkürler ediyorum böylesine kaliteli ve ismi olan birini getirdikleri için.
tanım ve gereksiz bilgi:bu oyuncu o kadar büyük bir isimdir ki winning eleven oyununun eski versiyonlarında dünya karmasında yer alırdı.
bir takım benim fm2008'de 2010 yılında ilk 11'imin değişmez elemanını alıyorsa, o takım iyi bir transfer yapmıştır benim için.
sempatizanı olduğum liverpool'un en sevdiğim adamlarından birini, en verimli olacak yaşında, taptığım takıma getirmiştir galatasaray yönetimi.
sene içinde neler yaşanırsa yaşansın, çok da umurumda değil; sarı kırmızı parçalı'nın 7 numarasının gerçek bir sahibi var ya artık, vallahi helal olsun.
eğer bu girinin tarafsız olduğunu düşünüyorsan, sana kafam girsin sözlük.
bir beşiktaşlı olarak galatasaray'ı gönülden tebrik ettiğim, bir kewell hayranı olarak da onu daha fazla seyredebileceğim için sevindiğim transferdir. hayırlı uğurlu olsun.
galatasaray spor klübüne 2008-2009 sezonu itibariyle transfer olmuş, türkiye'deki iş yapar kanat oyuncusu eksikliğini dolduracak kalitedeki avustralyalı oyuncu. yan toplarda bu kadar zaaf yaşanan bir lige neden doğru düzgün kanat oyuncuları transfer edilmediği ayrı bir konudur.
inamotolarla carrusca lar la bu işlerin yürümiyeceğini anlayıp mantalite değiştiren galatasaray yönetiminin getirdiği son yıldızdır kendisi. artık gerçekten de galatasarayın çok önemli silahları var, yani karşısındaki takım kadroya baktımı nonda,arda,servet,lincoln,kewell ı görecek ve tabi ki belli bir ölçüde tırsacaktır.
galatasaray yönetimine sövüp saymama neden olmuş futbolcudur. ne güzel köşedeki kahvehaneden kombinemi almıştım. eski hagi formamı da giyip gidiyordum 5 dakikada evimden. şimdi git forma al, maça git, off yaaa, iş açtı başımıza valla.
spekülasyona gerek yoktur. transfer konusunda galatasaray'ın ne kadar evhamlı bir takım olduğunu düşünürsek resmi siteden böyle bir açıklama geldiyse anlaşıldığı su götürmez bir gerçektir. haldun üstünel istanbul'a tek başına gelmeyip avusturalyalı bir aslan parçasıyla gelecektir bu akşam 20.30'da. ayrıca galatasaray ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı ingiliz haber ajansı bbc tarafından spor köşesinde ilk haber olarak verilerekte doğrulanmıştır.
son yıldızımız.sönmez hep parlar inşallah.kewell frikik turnuvasına katılacak.ntvspor saat 21:00 canlı verecek.buyrun turnuvanın resmi sitesi:http://www.freekickmastersusa.com/home.asp
ayırca mondragon turnuvada kaleci olacak.turnuvada yer alacak oyuncular listesi sitedede mevcut
eurosport.com'daki habere göre gerçekleşmemiş transferdir:
kewell's agent denies galatasaray move
harry kewell has not yet completed a move to turkish champions galatasaray.
the ıstanbul club reported on their website that the australian had signed a three-year contract. but bernie mandic, kewell's personal manager, said the announcement was premature. "we have not finalised a deal for harry and it's down to two possibilities," he told australian fourfourtwo. "people will be notified if and when harry decides on one of the options which may be around noon on saturday european time. "we will not make any other comments until then."
the 29-year-old was released by liverpool in may following an injury-plagued five seasons with the premier league side.