espri anlayışı gelişmiş,okuduğum kadarıyla sözünü esirgemeden yazan bir yazar.yalnız açtığı başlıklarda kullandığı 4 kelimeden aza inmeyen metin ironisi bu espri anlayışının bir uzantısımı bilemiyorum.zira bir başlık uzunsa ve içinde bir tek giri mevcutsa;muhtemelen bu arkadaşındır.
haftanın atraktifleri sıralamasında başı çeken güzide yazarlarımızdan.
ne yapar ne eder şeklinde bir göz atacak olursak eğer :
toplam giri : 1147
bu ay : 522
bu hafta : 142
bilgi içerikli giri : 56
sözlükte en sinir olduğu hadise : (bkz: bilgi amaçlı giriye eksi oy verilmesi/1)
bilgi amaçlı giri yüzdesi : %4.88
bilgi içerikli girileri arasında sanatının doruk noktası : kutsal kase(bkz: @390023)
oyun zevkimiz birebir örtüşen sözlük yazarı. bu çağda hala varmış demek ki o eski ve güzel oyunları. hem icon adventure, hem tie fighter kültürü ister istemez dikkatimi çekti. kaba bir mantık yürütürsek demek ki yaş olarak da yakınız.
(bkz: @351330) kendisini gerçekten tanımıyorum -alınmasın- bu giriden sonra da olumlu yorum aldığı için itüsözlük'ten soğudum
böyle bir düşünceye sahip ve hemen herkes duyarsız
hayretler içinde...
(bkz: no offense)
(bkz: nothing personal)
ilginç girilere sahip olan, ukteleri de başarıyla dolduran, komik yazardır kendileri. bir başka özelliği de kendisine yöneltilen soruları samimiyetle cevaplandırmasıdır,sağolsun.
askerdeyken baya dolmuş yazar belli ki. geldiğini belli ediyor. sahalara geri dönmüş olması sevindirici. izliyoruz biz de ailecen. yaylalaaar yaylalaaar...
@351330 girisini okuduktan sonra bazı diğer girilerini incelediğim, stilini çok beğendiğim, sevilen-sevilmeyen birçok yazısı olmasından ve editlerini kendisinin bile bazı girilerini beğenmediğini açıklamak için kullanmasından da etkilendiğim, bundan sonra arada girilerini okumayı düşündüğüm yazar...
yemek istediğim yazar.yirim ben bu adamı!
bugün yazdıklarıyla herkese tavsiye edeceğim john okeeffe nin yazdığı zihin açma egzersizleri adlı kitabı anımsatıyor bana.