|
|
- iyi bir müslüm gürses taklidi
- müslüm babanın veliahtı
- yeni rakibi popstardan selçuk'tur...
- (bkz: güz gülleri)
- çıktığı sabah programında küçük emrah rüzgarları estiren,gülerken ağlayan,ağlarken düşündüren ve bir süre sonra oryantal showla devam eden,kanal 7 konseptine uygun şarkıcı.işin ilginci şudur ki bu adamın canlı yayında sarhoş olduğunu anlayanlar,program öncesi hazırlıkta bunu çakamadılar mı.kanal 7 şükretsin ki sarhoş sarhoş yasin-i şerif okumadı.
-hakan bey bugün bi duygusallık var
-eeee ühü ühüh ühü açın kapıları ablaa,kilitler açılsın ablaaa
-hakan bey vıdı vıdı vıdı
-gelinim bak bak gelinim burdan selam ediyoruz herkese,bizi sevenlere
-türkiye seni çok seviyo sayın taşıyan
-ühü ühü ühü sadece beni değil herkesi seviyo sağolun.değerli ablalar bizi hergün görüyo görmeyenlere selam olsun ühü ühü ühü(şebnem abla ağzım kurudu rakı var mı demiş olması da muhtemeldir).
- s: maçta sakatlanan hakan'ı kim saha dışına taşır?
c: hakan taşıyan
(bkz: iğrenç espriler)
- alkol yasağının gündemde olduğu bugünlerde kanal 7 deki bi programa alkollü olarak çıkmasıyla eylemci tavrını sergilemiş olan kişi.
- 'ingilizce çok demode oldu,ben fransızca öğreniyorum.'demiş güzide sanat adamı.saygı duyarım.
- bünye yoğun arabesk istediği zaman damardan alınabilecek parçaları olan, genelde arabesk bazen de fantezi müzik yapan ağır abi şahsiyet. şu parçalarla dinlenmeye başlanabilir. kararında bırakmak iyidir.
(bkz: sensiz iki gün)
(bkz: gözün sevem)
(bkz: doktor)
(bkz: hazin geliyor)
- hakan (ruhsatsız tabanca) taşıyan.
http://www.haberturk.com/...
- arabeskin mehdisiydi benim gözümde. ne oldu, ne etti, nerede bilinmez... "hazin geliyor" ve "doktor" ağlatır güz gülleri coverı süründürür.
- hakan taşıyan gerek efendiliği gerekse sesinin güzelliği ile gönüllerin şampiyonu bir arabeksçiydi.
arabeksçiydi dedim çünkü son dönemde alkollü tv'ye çıkma, silah taşıma gibi lümpence tavırlara girmiş biz sevenlerini üzmüştür.
yaş 12 var yok. hatırlamıyorum. ilk kasedi çıktığında içimden "bu kızı seviyom, evlencem ben bunla" gibi mallıklar düşünürken aynı zamanda aksiyon olarak kapısının önünde sıcağın altında akşama kadar mal gibi dolanmak, zengin olduğu için onu pencereden göremezdim, üst katta dublekste otururlardı ve rahat görmek için evlerinin karşısındaki caminin avlusundan onu izlemek gibi optimum çözümler üretmek gibi şeyler vardı hayatımda.
ve hakan taşıyan bunalımlarıma körükle gitmiştir. sensiz iki gün demiştir, gözün sevem demiştir, gelin olduğun gece demiştir..damara tuz basmıştır. volkmenime onlarca pil aldırmıştır.
he ben kızla bir kere konuşmuşmuyumdur? hayır. orası ayrı mesele karıştırmıyalım lakin hakan taşıyan'ın iyilik çetesinin bir üyesi olduğuna hala inanıyorum.
yeter ki yeniden şarkı yazsın söylesin ve cihangir entelleri şarkılarından aşk tesadüfleri sever gibi üfürükler yapmaya çalışmasın.
son bişi geldi aklıma; gelin olduğun gece adlı şaheserin darbukalı intırosu metalikanın anforgivının intırosuna on basar..evet.
- (bkz: hakan taşıyan evden eve nakliyet şti)
|