|
|
- "abbas yolcu
efendim bu hafta sonu bir değişiklik yapmak istiyordum, ancak karlar altında kalmış bir istanbul beni sürekli kendine çekiyordu zira çok sık mümkün olmuyordu istanbulu böylesine güzel ve böylesine beyaz görmek. arkadaşım fazlı ve kardeşim irfan ısrar ettiler seni yeni bir yere götüreceğiz diye kıramadım bu kadim arkadaşlarımı takıldım peşlerine haliyle.
itü sözlük diye bir yere getirdiler beni. olamaz sevgili okurlar böyle bir güzellik olamaz! daha sayfa açılır açılmaz bir fark, bir ihtişam sizi alıp götürüyor. daha önce nerdeymiş benim aklım deyiveriyorsunuz. dur daha bitmedi dediler, sayfalar gözümün önünden aktıkça, stil değiştikçe, kah rast getir'e kah ukte'ye girdikçe büyülendim adeta, zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.
wondrous diye bir kurucusu varmış bu sözlüğün, kendisiyle tanışamadım ama azwepsa'yı gördüm, şizofren ev kedisi'yle tanıştım nasıl tatlılar nasıl eğlenceliler hele bir alkolik2000 var ki gülmekten öldürdü beni. hepsi ayrı değer mutlaka gidin görün, eğlenceli ve keyifli anlar yaşamak için birebir.
eksiklikleri yok mu? elbette var ama size öyle güzel zaman geçirtiyorlar ki bunlar görmüyorsunuz bile. bu hafta sonumu böyle bir aktiviteye ayırdığım için hiç de pişman değilim artık sürekli gireceğim bir sözlüğüm oldu benim de.
buraya siz de bir şeyler karalayabilirsiniz ama bunun için önce çaylak dedikleri bir statüden başlamanız gerekiyor. zamanla yazar oluyorsunuz, ardından sözlüğün uçsuz bucaksız denizinde kaybolup gidiyorsunuz. giriş bedava, stiller harika, sol frame diye bir yer var mutlaka görün. eğer hala aklınızı başınızdan almadıysa bir de extra kısmına bakın mutlaka sizin için birşeyler vardır.
irtibat için: www.itusozluk.com
google'dan sonra hemen ilk sayfa. ee tıklayın hadi"
tarzındaki girilere verilebilecek addır.
(bkz: ukte)
|