|
|
- üniversitedaşım olan yazar
- bir kadın ismidir
çok gülen manasındadır.
kanuni'nin eşlerinden en sevdiği rus kökenli sultanın adıdır. (bkz: hürrem sultan)
- an itibari ile arapça sayı saymaya başlamış yazardır. * *
(bkz: sabi)
(bkz: evvel)
(bkz: rabi)
(bkz: sadis)
(bkz: sani)
(bkz: hamis)
(bkz: samin)
(bkz: aşir)
(bkz: tasi)
(bkz: one two three forrooooo)
- çok özenli anlatımı ve dupduru üslubu ile kendisini zevkle okutturan, edebiyatçı olması ile de benim adıma daha bir okunası olan nesildaş yazar.
onu, ilk önce divan edebiyatı yazılarıyla tanımıştım. ancak zaman geçtikçe gördüm ki, kendisi iyi bir sinema izleyicisi ve çok da kaliteli bir edebiyat eleştirmeni imiş. özellikle great expectations ve pride and prejudice üzerine yazdığı enfes yorumlarla dikkat çekmektedir.
(bkz: @1868219)
(bkz: @1956763)
aynı zamanda sıkı bir tespit insanı olan yazarımızı, kanuni sultan süleyman'a havale ediyor, huzurlarınızdan ayrılıyorum.
okuyunuz, okutunuz efendim.
- adaşım olan nefis insan...
(garrincha, 07.03.2008 15:39 ~ 05.05.2008 12:29)
- yeni türk edebiyatından geçeyim diye bütün olanaklarını seferber eden yazardır.
o fotokopiler nedir öyle, her yerim kağıt kesiği oldu lan.
beynim sulandı yarın editlesem olur mu diyor ve yatağa yollanıyorum.
ayrıca
(bkz: tanzimat edebiyatında mekan)
(bkz: tanzimat edebiyatında kadın)
yazarın çok kişisel notu: kızım yarın bunlardan çıkmazsa yine kaldım haberin olsun. buradan f3e selam ediyor ve transkripti izlemeye devam edin diyorum.(usako, 21.05.2008 04:18)
- doğum günü kutlu, yeni yaşı mutlu olası güzel insan.
- sözlüğe girdiğim ilk günden beri yazılarını takip ettiğim başarılı yazar, güzel insan.
kendisiyle az hatırla sevgili muhabbeti çevirmedik de ayrıca.
- eve gelen misafirlerle bir alıp veremediği olandır. evine misafirliğe gidecektim, vazgeçtim...
zira;
(bkz: misafir gelince mutfakta yemek yiyen çocuk)
(bkz: misafir gelince odaya kapanmak)
(bkz: bir türlü gitmek bilmeyen misafir)
(bkz: misafir terliği)
...
(buraya bir gülme efekti lazım!)
edit:
demiştim ya: (bkz: yazlık misafirleri)
- misafirlerle ne alıp veremediği belirsiz olan yazar.çocukken anneannesinin altın günlerine maruz kalmıştır.yoksa evine çok fazla misafir gelmez genelde o misafire giden.
- an itibariyle ajda pekkan şarkılarını sözlüğe taşıyan dördüncü nesil yazar.
(bkz: kolay gelsin)
- hatırla sevgilinin hemen hemen bütün görüntülerini görsellere eklemiş kendisi. itü sözlük sesler diye bi fasilite çıkarsa ilerde hatırla sevgiliyi çeken stüdyoyla sözlüğü papaz eder kendisi bence. teğlif hakkı denen bir şey var yahu. naber?
- çok mukbili gördüm ki güler içi kan ağlar
handan görünen herkesi hurrem mi sanırsın
ziya paşa
- hababam sınıfı dokuz doğuruyor'un efsanelerindendir kendisi.perran kutman canlandırmıştır.
- itü sözlük en görseller kategorisi birincisi yazarımız. eklediği görsel sayısını görünce bıraktım sözlüğe görsel ekleme olayını. ne kadar ki diye soruşunuzu duyar gibiyim ama yazmayacağım. gidin bakın. çok lan çok, vallaha bak.
|