|
|
- merkezi kadıköy rıhtım caddesinde olan (bkz. yazıcıoğlu) müşteri hizmetlerinde sınıfta kalan bilgisayar mağazası. düşük fiyat verip satışa gelince "yanlış fiyat vermişiz, o ürün kalmadı şundan vererlim vs vs. sudan bahaneler ile müşterileri enayi yerine koymaya çalışan firma.
uzak durun, benden söylemesi
- tanıdık çalışanınız olmadığı sürece burnunuzdan getiren firma. eğer teknik servise işiniz düşerse kesinlikle o anda yapmaları için ısrar etmelisiniz işlemi. yoksa basit bir fan takmak için 2 gün bekletirler, garanti uğruna.
- kar marjı piyasanın kat kat üzerinde olan bilgisayar firması. fiyatlarının yüksekliğine rağmen bir çok kullanıcının hiç düşünmeden alışveriş yaptığı firmaların başında gelir. iyi bir araştırma sonucunda, bu firmanın fiyatlarından %20-25 daha uygun fiyata pc toplama imkanı vardır herkesin.
- tavsiye etmediğim bir şirket. aldığınız mal bozuk çıkınca değiştirmek için süründürüyorlar resmen
- dün aldığım monitörün içinden kabloları çıkmayınca gözümde sinek kadar değeri kalmayan firma. adamlar açıp içinden kablolarını almışlar, kolaysa git şimdi yine bakırköy'e... gel de küfür etme.
- bahçelievler'e migros tadında 4 katlı şubesi açılan kuruluş
- enayi bandrolu kullana şirket. kasanızın arkasına yapıştırdıkları stickerı sökerseniz garantiniz iptal oluyor. ilk bakışta normal bir uygulama gibi gözüküyor fakat bu uygulama en azından toplama bilgisayarlar için geçerli olmamalı kanaatimce. belki beni kazıkladın belki kullanılmış ram taktın...
en azından böyle bir hakkım olması gerektiğini düşünüyorum...
- fiyatları uygun ama teknik servisi yüzünden uzak durulması gereken bir bilgisayar mağazasıdır.
- bütün şikayetlere rağmen sürüyle mağazası ve müşterisi olan şirket.
- (bkz: http://www.gold.com.tr/)
- teknik servis yönünden küfür edilesi firma. o ne lan öyle discman veriyoruz; 2 yıl sonra ellenmemiş olarak geri geliyor. anladığım kadarıyla teknik heyetin durumu şu şekildedir :
-ahmet abi noldu bi' monitör vardı halloldu mu ?
-yav üzeyirciğim ben yapamadım onu ya düştü bir de kırıldı 4-5 yerinden
-sorun değil abi yenisini alırlar artık
-tabi yav bok gibi paraları var vergi neyinde vermiyorlar. yoksa devletin hali böyle mi olur...
-ya bırak abi yavşak hepsi yaa...
-e hadi bi çay koy da içelim
-hemen koyayım abi
-tavlayı da unutma bi' çakıyım sana da gör..
hayır üzülüyorum arkadaşlara tavsiye edende benim firmayı.
- %15'lik peşin indiriminden faydalanıp deliye döndüğüm firma. (cillop gibi oldu indirim)
- berbat bir reklam jingle'ına sahip firmamsı.
ayrıca teknik servisi berbattır. arızalı bir ürünü 1 ayda değiştirmezler, ücretini geri isterseniz takriben 3 ay içinde alırsınız.
son döemde yeniden yapılanma sürecine girmişler. sanırım hatalarını farketmişler ama bu süreçte dahi düzgün çalışmıyorlar. tüketici bilinçlenirse batması yakındır.
ayrıca belirtmeden geçemiycem metro elektronik markasıdır ve ana binalarında benim bildiğim kadarıyla iki kargo şirketi * * faaliyet göstermektedir.
- kesinlikle dünya yüzünde en son ürün alınacak elektronik ürünler satış mağazası. teknik servisi konusuna gelince bizzat kavga ederek hatta ve hatta teknik servis elemanlarınca karşılıklı tehditler savrularak bozuk verdikleri ürünümü zar zor geçen 5 saatin sonunda iade edebildiğim dünyanın en açık göz franchise zinciri.
(bkz: uzak durun)(civiricus, 12.04.2007 14:57 ~ 23.04.2007 23:32)
- levent şubesindeki teknik servis elemanlarının elektronik eşyadan hiçbir halt anlamama koşuluyla işe alındıklarını düşündüğüm firma. bir eleman bozuk olan cihazınızı kontrol etmeden garanti dışı diyebiliyor, bir diğeri tam tersini söylüyor. ayrıca sadece adaptörünün bozuk olduğunu tespit ettikleri notebooku, tamir için servise getirmenizi isteyebiliyorlar. hatta arızası olmayan cihazı servise bırakmanız için ısrar ediyorlar ( halbuki notebookun seri numarasının bilinmesi yeterli ). levent şubesi hiçbir konuya hakim olmadığı gibi ukala tavırlarıyla insanda katil olma hissiyatının ortaya çıkmasına sebebiyet verebiliyor.
ayrıca mağdur durumdaki müşteri lehine bir tek karar almaktan aciz durumdalar, siz elinizde patlamış cihazla kalırken onlar her zamanki gibi yapacak birşey yok diyorlar.
- garanti süresi dolduğu anda dökülmeye ve bozulmaya başlayan pc ler üreten akıllı firma.adamlar nasıl da ayarlıyor yahu...
- internet sitelerini tükkanlarına müşteri çekmek için hazırlamış şirket.
bir şey almak için üye olmanız isteniyor ama üye olamıyorsunuz çünkü üye olma sayfası çalışmıyor.
bir de aman dikkat sitedeki fiatlar tükkandakilerle farklı. haliyle tükkandakiler daha kazık.
(bkz: ben bunu bugün gördüm)
tükkan bilerek yanlış yazıldı.
- teknosada 209 ytl'ye satılan şu ürünü http://www.teknosa.com/...
325 ytl'ye satmaya kalkışan müthiş firma!
işte linki, http://www.gold.com.tr/...
- nasıl bir internet siteleri varsa artık, google olsun firefox olun, siteyi zararlı olarak tanıyor. kodlayanlarının ellerinden ve gözlerinden öperün.
azur says:
meleba gold bilgisayar internet sitesi ne tarafta aceba
google says:
www.gold.com.tr
ama bu site bilgisayarınıza zarar verebilir.
azur says:
olsun gireyim ben.
firefox says:
reported attack site!
azur says:
nası yane
firefox says:
this web site at www.gold.com.tr has been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences.
azur says:
get me out of here ):(azureel, 10.07.2008 17:24 ~ 17:27)
- teknik servisindeki insanların günlük hayatta toplam 10 kelime ile konuştuklarını düşündüğüm firma.
+bakar mısınız?
-ses yok
+ee şeyy bi dakika
-(sadece bakış)
-(bir iki dakika sonra) buyrun neyi vardı
+ekrandaki ışık gitti, fenerle bakınca arkayı görüyorum ama ışık yok, ekran florasanlarında sorun var sanırım.
-biz yapmıyoruz, alın şu karttaki yere gidin
+tüh..
(kağıda baktım ve devam ettim)
burası nerede?
-incirli caddesi
+burdan nasış gidebilirim?
-incirli caddesi üzerinde
+tamam da yani incirli caddesi koca bir cadde, ne tarafında, başında mı sonun da mı? yakınında neler var mesela?
-bakırköye giderken incirli caddesinde
+anlatamıyorum heralde, açık adres verir misiniz?
-alttan bana verdiği kağıttan bir daha çıkarttı, ordaki adresi okudu
incirli caddesi no ...
+teşekkürler, kolay gelsin.
hayır bilmiyorsan bilmiyorum de.
- üçkağıtçı firma bozuntusu. donanımdan anlamıyorsan kazığı yersin. salağa yatarak elemanlarıyla kafa bulmak çok zevkli oluyor. gold deyince aklıma hep ödemeleri toplayıp kaçan müteahhit geliyor. bir gün batmalarını temenni ettiğim dolandırıcı sürüsü. fiyatlarına aldanmayın. çok iyi soruşturun. teknik servis diye bir birimleri yok, teknik servis dedikleri yerde müşteriyi bezdirmek ve tamir ya da iadeden vazgeçirmek için tembihlenmiş soytarılar çalışıyor. tehditle iki defa ürün değiştirttim. tehditi duyunca adam oluyorlar ancak.
- müşteri ile konuşmaları inanılmaz sikko olan bi sürü denyo calıştıran firma.
altunizade pc gold'un önünde tam otopark'ın önüne mal indiren bi kamyonet çekmişler. tek yön yol orası, eşşek kadar ford 17m ile gelirsen ordan dönemezsin. kafanı iceri uzattığın anda köşede zulalanmış polis tepene iniyo. hop 55 milyon ceza.
içeri giriyosun. arkadasım bak ordan ceza yedik kaldırın şu minibüsü ordan diyosun, über geek ya arkadaş ukalalık yapıp, "hanfendi ama ben sizin görüsünüzü o aracın nasıl engellediğini anlamadaaağğm" diyebiliyo. 3 kere anlattıktan sonra, ama burası tek yön giriş dedi tam da ordan bi araç çıkarken.
ulan nası lan olduğunda savunması hazır "ama o bizim araç" evet sizin araç kafadan girince sayılmıodu dimi pardon...
en sonunda anlamadığı için bağırarak anlattım. bizi mağaza dışına zorla cıkarmayla tehdit ettiler..
laptop monitor mp3player fotoğraf makinası usb hdd ve bunun gibi bi çok şey ile pc gold'a bu zamana yaptığım yaklaşık 5 milyarlık alışverişin sonucunda
55 liralık ceza faturası icin - ki tahsil edin de demedik o minibüsü ordan kaldırın dedik - bizi mağaza dışına atmakla tehdit ettiler.
söylemek istemezdim ama
(bkz: senin maaşını ben veriyorum)
işte böyle denyo bir şirket. gitmeyin almayın sürünsün ipneler.
|