normalde gizli numara kullanmayıp anlık gizli numaraya geçip öyle unutan, daha sonra da çağrı bırakıp beni neden aramadın bana neden çağrı bırakmadın diye trip atan versiyonları da mevcuttur
hem numarası gözükmediği için kendisini güvende hisseden hemde telefonu karşı tarafın açtığını ve karşı tarafın merak duygusunu ve birazda korkusunu ortaya çıkardığı için hafif bir zevke gelme ile bu işi yapan tırsak
geçerli bi nedeni yoksa direk bilinen tüm işkence yöntemleri uygulanmalıdır bu vatandaşa. gizli numaradan arayanların çağrılarına cevap vermemek en iyisidir zaten.
numarasını gizleyen ve daha sonra da defalarca çağrı yaparak karşısındaki insanı komaya sokmak suretiyle ufak çaplı bir kalp krizi geçirten insan ya da insanlar topluluğu. şiddetle kınıyorum
bunun birde eski sevgiliye yapan bir türü vardır ki düşman başına.tez zamanda yakalanıp türlü işkenceler uygulanmalıdır.
(bkz: ben yaptım ordan biliyorum)
hiç korkulması ya da tırsılması gereken bir model değildir bunlar
sabit telefon hatlarında sürekli karşılaşmaktayız. eskiden kimsenin numarasını göremiyorduk zaten.
1. durum
bu tip insanlar aradığın telefon normal bir şekilde açılır, selam verilir, konuşulur. adı-sanı öğrenilir, gereken muhabbet sonlardığında da telefon kapatılır.
2. durum
yine telefon normal bir şekilde açılır, selam verilir, cevap vermiyorsa konuşulmaya çalışılır. yine cevap gelmiyorsan bütün küfür dağarcığı seri ağız hareketleriyle boşaltılır ya da klasik numaralar yapılır.
(bkz: buyrun ben başkomiser kemal)
(bkz: ben şahin k amına goyim)
- ya kısım manyak mısın sen? kaç gündür kontörüm yok çağrı yapıyorum ara die, sallamıyosun..!
- hadi ya, benim telefonda problem mi var ki?
- bilmiyorum valla bana bozulduğunu fln düşündüm ciddi ciddii!!
- yok ya olur mu.. senin numaranın sonu kaç ki?
- ya ben gizliden yapıyodum aslında, annarsın die düşündüm yanii.
- ?!!! (dumur)
diyaloğunu yakın zamanda bizzat yaşamış bi insan olarak, basit çağrı mantığını yıllardır kavrayamayışlarına şaşırdığım insancıklar.
çok kalabalık bir yolda (misal istiklal cad.) taa arkalardan, nerden geldiği belli olmayan bir "şşşt" sesi gibidir, rahatsız eder, bir işe yaramaz, yapmayın...