|
|
- "yav napalım bizim cinsimiz böyle, gel-git akıllıyız, dengesiziz ucundan, ben ettim sen etme, dur iki rekat be evladım, gitmesene beea" diye açılımı olan sezen aksu sözü. söylemek için geç midir acaba bilinmez.
- bunu söyleyen insan aslında yalan söylememiştir. sadece söylediği her neyse karşısındakinin tepkisinden çekinmiş ve gitmemesi için böyle sözler sarffetmiştir. (bkz. çevir kazı,yanmasın)
- itirafta bulunduktan sonra alınan feyke karşı atılan yegane adım.. şaka yaptım şaka..
- aslen bunu söyleyen insan*, sadece içinden söylemiştir henüz, ama ruh halini hazırlar hazırlamaz dışından da söyleyecektir.*zira karşısındakine bir tür "git" demiştir, olmuyo böyle, istemiyorum tribi çekmiştir, bunun üzerine "bi de şu açıdan baksak" cevabı beklemiş ama havasını almıştır sadece!zira muhatabı olan kişi basbaya gitmiştir.git diyenin amacı oyun oynamak değildir, her ne kadar öyle gözükse de, blöf de yapmamıştır, o sırada öyle hissediyordur, yalan yoktur, ama yarım kalmıştır bişeyler işte, kıvranıyordur da kıvranıyordur. keşke demeye devam etmektense gururunu resetleyip deneyecektir sonunda.**
- bir sezen aksu şarkısının, unutulmayan sözleri.
şarkı için (bkz: git)
- karşındakine zorla da olsa git derken, ayrılık anında artık dayanamayıp asıl duyguların açığa çıktığı an..
|