stuttgart'ın 6 milyon avro bonservis ücreti istediği ama galatasaray'ın 3 milyon avro vererek almak istediği bu portekizli,saturn ile rusya'da oynanacak olan maç için rusya'ya gitmeyerek transfer dedikodularını haklı çıkarıyor.
artık galatasaray'lı olmuş futbolcu.servet'le birlikte ne yaman bir ikili olacaklar, göreceğiz.sırada ise sadece bir golcü kaldı.
http://img139.imageshack.us/...
topu oyuna sokamayan servet çetin'in yanında pasları ve tekniğiyle yeni bir popescu olabilecek futbolcudur kendisi. lakin spor haberlerinde değinildiği gibi portekiz milli takımı'nın kaptanı değildir ama milli takım kadrosunda kendine devamlı olarak yer bulan bir isimdir.
galatasaray'ın çirkin futbolcu açığını kapatacaktır, ali eren benzeridir.
eğer gerçekten hakkını verirse o formanın, formamın arkasına adını yazdırırım, yaparım bunu.
koca barcelona'da kaptanlık mertebesine erişmiş popescu ile aynı kefeye koymanın çok büyük yanlış olacağı, ancak herşye rağmen topu oyuna mevcut oyuncalardan çok daha iyi soktuğu aşikar olan savunma oyuncusu. ayrıca hırçın ve kızılderelivari bir imajı var. popescu bile olmasını istemiyorum song'un eksikliğini kapatması benim için kafi.
galatasaray'ın son transferi portekizli futbolcudur. hem galatasaray'a hem ligimize hayırlı olsun.
olsun olmasına da benim asıl ilgilendiğim konu arkadaş hakkında yapılan ali eren benzetmeleri, çok çirkin yahu denilmesi. bunları okuyunca açtım görseline baktım, sonra döndüm aynaya baktım. ulan olm şaka mı lan bunnar? bu adam ali eren gibi çirkinse ben recep çetin'in 5-6 basamak alt modeli oluyorum lan. ciddiyim bak bu adam çirkin mi? çok takıldım olm ben buna. açın bakın görseli bu adama çirkin diyolar, ben neyim olm o zaman?
isteyen arkadaşlara vesikalığımı yollıcam karşılaştırsın, bu adam çirkin ise yeminle ben alt tür oluyorum o zaman. tam çıkarken nerden baktım şu resme anlamadım ki, çirkin olur mu yahu güzel adam bence. olm şaka diyin lan vallahi moral oldu sıfır, iyi mi? iyi.
futbol tarihinde galatasaraya gelen , kanımca , en iyi yabancı defans oyuncusudur.belkide en iyi yabancı olacaktır.portekiz milli takımınında bir parçası, üst düzey futbol oynamış gerçekten commanding-centre back.bir aksilik olmazsa türk futboluna büyük katkısı olacaktır.futbolu galatasaray'da bırakmasından başka bir şey dileyemiyorum ve servet-meira ikilisinin nasıl bir defans oluşturacağını hayal bile edemiyorum.