ferhat göçer   

sayfa  / 7
adana çık aradan

1. asıl mesleği cerrahlık olan, urfalı ses sanatçısı.
    (neverwinter nights, 11.11.2005 12:34)
  2. sanırım manken şarkıcılar için;'herkes işini yapsın canım' deyip beni kopartan komik kişilik.
    bir de 'bir tatlı huzur almaya geldik kalamıştaaaaan ahhh kalamıştaaan' söylerken bu kadar yırtınmasına,boğazındaki damarların patladı patlayacak hal almasına ve suratının morarmasına anlam veremediğim ses gösterisi yapmak uğruna şarkıların içine eden.hay senin oktavına!
    (zefura, 11.11.2005 13:01)
  3. gidip hekimlik yapması gereken zat. iğrenç bir sesi olan ama buna da aldırmadan şarkı söyleme cüreti gösteren kişi.
    (julian apostate, 11.11.2005 15:22)
  4. mario frangoulis'in türk versiyonu diyorlar ki kesinlikle katılmıyorum. ayrıca alessandro safina varken bence çok başarılı da değil. türk deyip küçümsediğimi düşünüyorsanız milliyetinin başarıyla bir alakası olmadığını düşünüyorum. kesinlikle alessandro safinayı tercih ederim. ayrıca da kafası vücuduna göre çok orantısız. ama bunun müzikle bir alakası yok tabi.
    (florianus, 11.11.2005 21:36 ~ 03.01.2006 11:55)
  5. (bkz: veli göçer)
    (shivers, 11.11.2005 21:38)
  6. dön diyemedim adlı parçasıyla melankolik playlistlere bir numaradan yerleşmiş kişidir. zannımca sesi en harika kadifedendir.
    felaket hüzün dokurum, ordan biliyorum
    (smooth, 07.12.2005 14:35)
  7. fazlaca antipatik ve kendine güvenen bir tipe benziyor, şarkısını da sevemedim.
    (toshiba, 13.12.2005 23:13)
  8. bir takım medya gruplarının pompalaması ile bir yerlere gelmiş ve kanaatimce sanatçı sıfatını asla hakedemeyecek olan şarkıcıdır. müzikten pek anlamadığı bir, en fazla bir kaç program izleyerek anlaşılabilir. şarkıları ve türküleri bozarak okumaya çalışıp, buna da "yorum" dememizi ister.

piyasadaki bir boşluğu ve kaliteli olduğunu zannedip, kalite düşmanlığı yapan dinleyici kitlesini görüp (alaturka müziğe avrupai yorum oh aman tanrım o nedir öyle hemen giyinip operetleri izlemeli, cümle aleme kendimi göstermeliyim, inanamıyorum bu ne ses bu ne yenilik, işte müzik bu, ay siz yok muydunuz ferhat'ın sahnesinde, ah ne yazık, çok şey kaçırdınız, vs. vs. bok püsür) bu kitleden iyi rant elde edeceğini gören prodüktörler, ver gazı gitsin yavrum ederek, kendisini son derece kırma ve yoz bir müzik yapıp içine oturtmuşlardır.

her yanından samimiyetsizlik akan bir adamdır. ne sesi bi şeye benziyor, ne yorumu. ne türk müziğinden anlıyor ne batı müziğinden. yazık diyorum böyle adamların tutulmasına ve böyle -o deyimle- "poser" ların yutulmasına.

bu tip müziğin tutmasını sağlayan medyaya da ancak helal olsun diyebiliyorum.

yazık günah be, dünya oldu 1984 dünyası.
    (choban, 03.01.2006 09:45 ~ 21.09.2006 11:26)
  9. bizim sokaktan geçen eskiciyle aynı rezil ses frekansına sahip olan,şarkı söylemesi böyleyse doktorluğu nasıldır diye düşündüren müzik piyasasının son sakil balonu.
    (şimdilikkararveremedim, 03.01.2006 11:09)
  10. ülkemizin en önde gelen yazarı hıncal uluç'un da içinde olduğu gaz bulutunu arkasına alarak 'her müzik tarzını söyleyebilen adam' kisvesiyle piyasaya girmiş insan. tabi bunun koca bir yalan olduğu ibrahim tatlıses'le türkü söylemeye kalkışmasıyla ortaya çıktı. tsm için de timur selçuk ayarı vermiştir.
    (bkz: kisve)
    (bkz: dr.ferhat göçer)
    (bkz: ismin önüne gelen sıfatın dayanılmaz hafifliği)
    (şuursuz, 11.01.2006 16:29 ~ 16:30)
  11. gözleri şaşı olan şarkıcı.
    (phantasma gory, 11.01.2006 16:42)
  12. bu adamı yerlere göklere koyamamalarının nedenini bir türlü anlayamamaktayım.müthiş falan değil, güzel bir ses hepsi bu. üstelik acaip antipatik bir tipe sahip; sanki ben müthişim, benim eşim benzerim yok diyen bir tavrı var. sevmiyorum bu adamı, tv izlerken de karşıma çıkmasına uyuz oluyorum.
    (kay scarpetta, 11.01.2006 16:53)
  13. timur selçuk'tan şarkı okuyabilmek için izin istemeye giden ve ondan "sen benim babamın şarkılarını okuman için daha 40 fırın ekmek yemen lazım" diye süper bir ayar yemiş insan.
    (sükun, 13.01.2006 14:07 ~ 03.08.2006 17:51)
  14. "sevdim ben olmayı seninle sensizliğinde" diyerek beni benden almış hislerime tercüman olmuş kişidir kendisi.
    (bulamadım, 13.01.2006 14:30)
  15. (bkz: yontulmuş urfalı)
    (makaveli, 13.01.2006 14:33)
  16. dün hacettepede söyleşisine katıldığım, doğal, sempatik, pozitif, kendinden emin insan.
    (gündüz feneri, 30.03.2006 14:30)
  17. şarkılarını çok sevdiğim, sesinde bir şeyler bulduğum ama ne olduğunu bir türlü tarif edemediğim, bir güzel adamdır. moda'da otururken kardeşimle denize bakar , gidip bir yerde nargile içerdik. orada hep televizyon açık olur, hep bir müzik kanalı ve ne zaman gitsek hep bu abinin o güzel parmaklarını da sergilediği içli şarkıları. gonca hep benden uzakta olurdu o zamanlar. onu çok özlerdim bu adamın sesinde...
    (cagrilanyakup, 17.05.2006 09:42)
  18. kral tv müzik ödülleri'nde yılın en iyi çıkış yapan erkek şarkıcı ödülünü alan kişi.
    (chrystal, 17.05.2006 11:43)
  19. şarkı söylerken korkunç kasınç tiplere ve triplere giren, iyi eğitilmiş gür bir sesi olan şarkıcımız. programında dingin ve yavaş söylenmesi beklenen şarkıları bile ortaya arya atıyormuş gibi bağıra çağıra söyleyen ve konuklarını bastırmak niyetinde olduğundan şüphelendiğim cerrah. ne var ki yastayım bir harikadır.
    (adenozin tri psikopat, 09.08.2006 23:57)
  20. (bkz: ferhat göçer villa arsaları)
    (abozek, 10.08.2006 12:34)
  21. her tür müziği icra edebilen,fakat hepsini aynı şekilde-yani böğürerek-icra eden,arada sırada nefessiz kalsa da dinlenmesi zevkli,bi de çapkın şarkıcı,genel cerrah.
    (cellmania, 11.08.2006 13:17)
  22. şarkıları yorumlama şekli ve şarkıyı söylerkenki yüz ifadesi beni ciddi şekilde rahatsız eden şarkıcı. program yapması ve tv kanallarında sürekli karşıma çıkmasıyla tahammül sınırlarımı zorlamaya başladı.

kendi şarkıları daha bir katlanılabilir olan kişidir ayrıca ki bunun sebebi de şarkının başka bir şarkıcı tarafından yorumlanmamış olması ve "eh anca bu kadar olur bu şarkı demekki" denmesidir bana göre. ama bir sezen aksu şarkısı ya da ne bileyim bir türküyü o yorumla dinlemek...

ya da dinleyememek...
    (tricky, 16.09.2006 22:05 ~ 22:22)
  23. ilk başta bana da çok antipatik gelen insan. fakat duygusal olduğum bir anda yastayım parçası denkgelince birden antideprasan etki yaratmıştı. düşüncelerim karışık...
    (ben de öyle biliyordum, 16.09.2006 22:07)
  24. şarkılarının çoğu çalıntı olan şarkıcı, doktor.
    (neutral, 16.09.2006 22:14)
  25. sesi birçok erkek şarkıcıyı geride bırakan insan. dön diyemedim şarkısını pek sevmeme rağmen bu gerçek yüzünden gidip kasedini almıştım. hiç pişman olmadım. bu ses insanı pişman etmez diye düşünürdüm ta ki ankara anatolia gösteri merkezi nde sunay akın la sahneye çıkana kadar. bir heves gittik, güzel bir akşam geçireceğiz dedik, ama yok. adamın sesi de, karizması da yerinde. her şey normal. ama şarkı söyleyemiyor. neden? çünkü sunay akın her iki şarkıdan sonra bir saatlik bir tarih dersi anlatmaya başlıyor. müjdat gezen in çocukluğu, nazım hikmet, babasının terziliği derken bir bakıyoruz saatler geçmiş ferhat göçer toplamda en fazla altı şarkı söylemiş. hayır adam güzel şeyler anlatıyor tamam da madem bu bir ortak proje sahneyi de hemen hemen eşit ölçülerde kullanmalısınız değil mi? eşit olmasa da bir tarafın baskın olmadığı ölçülerde diyelim. bir de ferhat göçer "bu projeyi duyunca hemen atladım" demedi mi salonda buz gibi bir sessizlik... şimdi buradan o sessizliği açıklayalım hala anlamadıysa.. yanlış yapmışsın be adam. biz senin bizi sesinle alıp götürmeni, sunay akın ın da arada bir iki güzel hikaye anlatmasını beklerdik. olmadı böyle.
    (1 ocak 2006, 29.01.2007 17:41)
 sayfa  / 7