|
|
- erkek arkadaşının bütün aktivite ve günlük yaşamını saat dakika ve yer bakımından koordinatlarıyla bilen, istemediği yer ve zamanlarda olması durumunda ise tripten başlayarak çeşitli işkence yollarına başvurabilen kız arkadaş modeli.
(bkz: herşeyin bi sınırı var)
- kantin, kafe vb yerlerde "sen buraya otur" diyebilecek kadar da hakimiyet kuran kızlardır.
- azıcık anlayışlı olursa tadından yenmeyecek kız modelidir de ayrıca. erkek sahiplenilmek ister.
- kesinlikle salak bir kız modelidir.sahiplendikçe kaçan erkeğin peşinden gezinen zavallıdır.
- -abi hoş geldiniz şoyle buyrun..
+su model güzelmiş..
-kaç numara abi...
+ 45 abicim..
-oha be en altta onlarda gitti kaç numara istiyo yav..
dur ben giydireyim abi..
+bırak lan kocamın ayağını ben giydiririm..
-maşallah abla güzel soktu abi..(surat, 09.11.2005 19:39)
- kalabalık bulunan ortamlarda erkek arkadaşının üstünden aslında olmayan toz parçalarını topluyormuş yada yakasını düzeltiyormuş gibi yapıp etraftaki hemcinslerine ''o benim, yaklaşanı yakarım'' mesajı vermeye çalışan, tarafımca tasvip edilmeyen bir modeldir kendisi.
- (bkz: erkeğin boynunu ısıran kız)
- anaç yönü gelişmiş kızlarda görülme sıklığı yüksek , ileri durumlarda sahiplenilen erkeğin kaybedilmesine neden olabilecek sıkboğazlığa neden olabilecek kız modelidir.
- olası rakipler yakında olduğunda sevgilinin üzerindeki kazaktan, gömlekten hayali saç tellerini ayıklayan kızdır.
- en iyisini yapan takdir edilesi kız modelidir.çünkü efendim sanılanın ve kendilerinin iddia ettiklerinin aksine erkekler kıskanılmaktan, sahiplenilmekten ve şefkat görmekten hoşlanırlar.aksi takdirde zavallı agathachristie nin başına gelen kaçınılmaz son sizi de bulabilir.
(bkz: sevgiliden ayrılmak)
- sonu hüsranla bitecek bir ilişkinin başrol oyuncusu olan kızlardır.
(bkz: bi huzur ver lan allahsız)
- en doğrusunu yapan kız modelidir.burada dikkat edilmesi gereken şey sahiplenmek ve yönetmek istemek arasın da ki farkı iyi anlamaktır.sahiplenmek çok güzel bir duygudur ve bir ilişki de en çok olması gereken davranıştır bence...oysa ki oraya oturma ,onu giyme,gitme ,gelme tarzı davranmak karşındaki insan da ciddi bir hakimyet kurmak ve yönetmek arzusudur... yanlıştır...
(billy, 15.11.2007 17:46)
- kız arkadaşını sahiplenen erkek modeli kadar normaldir efenim...
- -kızım bırak artık şu ömer'i napıcaksın lise 2 den terk adamla,doğru düzgün işi bile yok!
-olmaz anne!ben ömer'e söz verdim!alıcam onu!nikah kıyıcam!
- -kimdi o yanındakı
-yanındakı mı?
-bırak dalga geçmeyide cevap ver kimdi
-eliif! nolduki
-kulak memeni mi öptü o senin?
-oha daha neler yanak yanağa öpüştük iki medeni insan gibi!
-sence bu normal mi şimdi?
-diil mi?
-ben de hilmiye veriyim o zaman iki medeni insan gibi
-ohaaa! aynı şey mi şimdi bunlar allasen
-niye senin ön sevişme benimki direkt sevişmenin kendisi, bıraksam sonu o!!
-ya nurten allah aşkına ya ne söylediğini işitiyor musun?
-ben işitiyorum ama senin kulak memeni emdikleri için belki duymuyosundur.
-tamam ya git hilmiye ver!! git ver ödeşelim....hadi bakalım
-bugünlerin geleceğini çok önceden biliyordum ben...
-hangi günlerin?
-bana bu lafları diyeceğin günlerin..
-ee noldu yani?
-o yüzden hilmiye zaten verdim ben
-..........
-kulak memeni emdirmeyecektin bak ne işler açtı başımıza
-..........
-susma suçlu köpek susma!!
- eğer arkadaşlarının erkek arkadaşını sahipleniyorsa çok fazla arkadaşı olmasının olası olmadığı kız modeli.
- sosyal değil, duygusal olarak sahipleniyorsa, aferin dedirten kızdır.
not: çok berbat bir düzgün anlatım denemesi oldu biliyorum.
lakin sevgiliyi gerçekten sevdikten sonra içten içe sahiplenme durumu son derece normaldir.
not 2: sahiplenmiyorum kimseyi, konunun ve bir ilişkinin dışındayım son derece*
|