eolys   

adana çık aradan

1. dördüncü nesil yazar..hoşgelmiş.
    (absinthe, 19.03.2007 23:22)
  2. dördüncünesilyazarhoşgelmiş olmadan evvel giri girmişim ben kendisiyle ilgili, buyrunuz (bkz: @849302)
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 06.04.2007 00:12 ~ 00:36)
  3. bana neden nikaltı yazılmadı [extended doom mix] adlı parçasıyla bu yaz iskandinav müzik piyasasını sallayacağına inancımın tam olduğu bir müzik adamı. ya da kadim dilde denildiği gibi, master of time.
    (iao, 17.06.2007 18:22)
  4. radyo'da yalnız bırakmayan can insan.
    (great dilemma, 02.08.2007 01:50)
  5. genç yaşta vampir yapıldığı için hala öyle görünen huysuz ve çok ihtiyar bir dededir.
    (iao, 10.11.2007 23:16)
  6. çiçek pasajı'nda birasını yudumlarken sokaktaki manava kısık gözlerle şöyle bir bakıp "ben şurdan biraz yeşillik alayım" diyerek kalkar, elinde torbasıyla masaya döndüğünde şaşkın gözlerle kendisine bakan arkadaşlarına "güzel bunlar baya, bizim orda böyle güzel yok" açıklamasını yaparak huzur içinde birasını yudumlamaya devam eder. nüfus kağıdına göre 22 yaşında bu adam. devlet uyuyor mu?
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 10.12.2007 23:42 ~ 11.12.2007 04:48)
  7. becel'i ile cry baby, big muff gibilerine meydan okuyacak, buraya yazıyorum.
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 11.12.2007 00:11)
  8. yılbaşı akşamı eolys'in yanında olan bir arkadaşımızdan alıntıdır:

"bu kedi hıck hiperaktif hıck buna arka hıck daş bulmak lazım hıck, ileride hıck çakar da hıck hıck ben galiba hıck kusucam, hıck özgür çıksın hıck tuvaletten hıck yok hıck ben kusmicam hıck"
    (guenever, 06.01.2008 14:00)
  9. antika gümüş şamdanların aydınlattığı karanlık şatosunda nadide kristalden yapılmış kadehlerde kırmızı şarabını yudumlarken ecnebilerin pipe organ dediği aletle dünyayı yok etmeye çalışırdı. sevgili arkadaşları lestat ve lui ile dethkrüsh'ün ölümsüz hiti duum'u neşeyle söylerdi.

böyle buyurmuştu eldo sama, ancak gün oldu devran döndü. kırmızı kadife pelerini tozlanmış, şato içinde ses duyulmaz olmuştu. hizmetkarları merakla efendilerinin nereye gittiğini merak ediyordu.

uzun soğuk kış geceleri, bitmek bilmeyen kasvetli aylar geçmişti.

...

arayışından yorgun düşse de son bir umutla içeri girdi yaşlı emektar, içerisi lazerlerle aydınlatılmıştı. mavi saçlı, pembe rujlu adamlar dans ediyor, kulağına anlamsız ciyuv dıp bıp di bi di bi sesleri geliyor, vatkalı kadınlar içkilerini tokuşturuyordu.

sonunda yaşlı emektar bebekliğinden beri tanıdığı o yüzü gördü. ve sadece tek bir şey dedi:

"so gay."
    (iao, 25.04.2008 01:36)
  10. o bir warlock.. ìmba warlock.
    (chinaski, 06.07.2008 00:59)