uzun zaman sonra bugün yine sözlükte birbirinden eğlenceli giriler girmiş olduğunu gördüğüm muhteşem yazar. (okulda daha beter. çok şey kaçırıyosunuz.)
geri dönüşü muhteşem olan yazar. welcome back diyoruz kendisine.
bir de bu aralar ev arıyormuş adana'da. duyurulara asmış. benden söylemesi, ortamınıza renk gelmesini istiyorsanız bu adamın duyurusuna kulak verin ey adanalı arılar!
statüsü gibi yapıştırıyor esprilerini ama hala doruk noktası yok. bu kadar yüksek statüye rağmen sanatının doruk noktaları'nı göremedim. heralde her yazdığı doruk noktasında olduğu için diye yorumluyorum ben.
edit: lan bu nickaltına tek yazan niye benim lan? yazmıyorum bi daha! başkaları da yazsın.*
deli midir nedir, bi şey anlamıyorum ben bu adamdan. kendisiyle fazlasıyla barışık, çılgın atan, uçuran, yardıran biri. kendisinin doğum günü hakkında sohbet ederken şöyle dedi hatta;
"dünya hukuk gününde dünyanın en büyük hukuksuzluğu emir cool u doğdu"
bu da isbatıdır deli olduğunun. bi ara mümkünse çocukluk anılarını anlatsın. mağara adamı emir cool u. daha götü bezliyken kızları saçından sürükleyip tenhalara çekmiş ayu.
iki gün sonraki doğum günü de şimdiden kutlu olsun.
yaklaşık olarak 1 yıldır tanıdığım, tanıdığıma da çok memnun olmamın yanısıra tanımasam çok üzüleceğim (nasıl olcaktı bilmiyorum ama olurdu bi şekilde), sınıf arkadaşım, kankanın daniskası, "adam" denince aklıma ilk gelen adam gibi adam. doğum gününde fake atıp iki gün öncesinden tepkileri almış duyduğuma göre.
iyi ki doğdun derken hani kalıplaşmış bir cümle olarak söylenir ya genelde. bu adam benim için "iyi ki doğmuş" bir insandır. bu konudaki fikrimi kendisiyle paylaştığımda verdiği cevapta çok derin sırlar gizli. sır kapısı'nda bile böyle sırlar yok :
----
beyazleblebi:
*neyse
*ama cidden iyi ki doğdun :d
emir cool u:
*evet bence de taşakta yaşamak sıkıcı olurdu
----
çok bi sevdiğim yazardır. allah başımızdan eksik etmesindir. o hep yazsın, biz hep okuyalım*
ayrıca her hafta istatistiklerde yerini alıp, seri eksi oy veren ibnelerin gazabına maruz kalandır. neyse ki umrunda değildir.
hayatımdaki herşey gibi garipliklerle girdi hayatıma. bende garipliklere boğdum onu biliyorum. telefonzilidaşızkendisiyle aynı zamanda. o da coldplay dinler bende. garip ben sadece mutluyken dinlerim o hep dinler...