hayatımda gördüğüm en sakin, en bezgin bekir, en kilo alıpda umursamayan, herbişeyden mutlaka bişeyler bilen, 24 saat bilgisayar başında nette gezinebilen, storngoldda çömezim, counterde efendim olan, ve kısa zaman sonra malesef ayrılacağım oda arkadaşım
sözlükteki vatandaşların türkçe konuşmalarını inceleyen yazar. @410715, @395236, @393137
(bkz: vatandaş türkçe konuş) bu arada neden ingilizce bir lakap seçtiği de ayrı bir tartışma konusu olabilir ancak ben kendisini tanımıyorum, bu nedenle de polemiğe girmeyelim.
benim gözümde sözlüğün en değerli yazarlarından biri. girilerinin büyük bir çoğunluğu bilgi içerikli. bazen ciddi ciddi düşünüyorum "bu adam bunların hepsini biliyor mu yoksa, araştırıp da mı yazıyor?" diye. her iki yöntemde takdire değer tabi.
girilerinden çokca birşeyler öğrendiğim olmuştur.
dipnot: kendisini tanımam etmem, sadece objektif bir tespittir yukarıdaki.
an itibarıyle her kilobyte'ı yüce amerikan milletinin vergileriyle ödenen interneti sözlük falan gibi boş beleş işlere harcadığını tespit ettiğim yazar. bunu da amerikan adalet makamları suç duyurusu olarak kabul etsin. yetmedi lahey adalet divanına çıksın!
an itibariyle msnde konuştuğum eski oda arkadaşım, çok özledim olum seni hade dön artık boşver kariyeri falan bi kebap dükkanı açalım, şöle erzurum cağ kebabı falan.