cwen   

adana çık aradan

1. felsefeye meraklı bir fransız gülü, iyi bir gitarist ve aynı zamanda fotojenik şey.

s: -gitarını gönder, imzalatayım satriani'ye.
    c: -yok be, hiç sevmiyorum o adamı.

bunu diyebilecek kadar da, neyse...
    (sürrealist, 15.06.2007 20:14)
  2. ilk zirvesine katılmış, gelirken yolda "acaba neyle karşılaşacağım, bu sanal tipler gerçekten insan mı" diye düşünmekten kendini alamamış şirin dördüncü nesil yazar kişisi. ayrıca girilerini tebrik eden yok, mesaj atan olmuyor diye biraz bozuluyormuş haberiniz olsun.

not:kardeşim siz de olayı abartmışsınız galiba. saçma sapan mesajlar atın demedik değil mi?
    (cisim tamlaması, 23.09.2007 13:00 ~ 24.09.2007 22:19)
  3. çok derinlemesine sohbet etme imkanı bulamamış olsakda her muhabbete kusursuz uyum gösteren, bünyelerde muhabbet insanı izlenmi bırakmış, kendi deyimiyle girilierin ustası sözlüğün hastası tatlı insanın ta kendisidir.
    (dereye inip taş bulamayan adam, 24.09.2007 01:22)
  4. bölümdaşım, alt sınıf güzel insan.
    (maia, 19.10.2007 23:58)
  5. yanında olmaktan her daim zevk aldığım ,beygafenin soğan kabuğu ,gözlerimin hastası eğlenceli ,en can dost sensin ulan işte ne anlatim bilmeyen anlayamaz nokta......
    (tınmaz melaike, 05.11.2007 23:06)
  6. geniş çevresi sayesinde aylardır grup arayıp da bulamayan bünyeyi hayırlısıyla bir müzik grubuna tayin etmiş müzik zevkini ilgiyle izlediğimdir. son zirvenin ikinci ayağında if'te sahne alan alternatif bar grubuna gidildiğinde "sen pis blackçi adamsın, sana gelmez böyle şeyler." demiş ve bağrıma taş bastırmıştır ama olcak o kadar, allah razı olsun yine de.
    (maglor, 11.11.2007 22:17)
  7. fasıl zirveasinin süper insanı. gece boyunca eğlence seviyesini hep üstte tutmuş; yan masayla iletişime geçmemizi sağlamış. kah gülmüş kah söylemiş kah da fotoğraf çekmiştir.

dahası zirvenin if kısmında benim dans ettiğimi görmüş, hatta bu duruma uzun süre maruz kalmıştır. artık bu travmayla nasıl yaşar bilinmemektedir
    (hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz, 13.11.2007 15:56)
  8. (bkz: jumanji)
    (cisim tamlaması, 05.04.2008 23:54)
  9. bugüne kadar beni yanlış tanımış değerli arı. hatta biz onu ne kadar doğru tanıdıysak o kadar yanlış tanımış yani... festivalden festivale at gibi koşan metal beyinli bir insana "aa sen judas priest konserine mi gideceksin" sorusunu sorabilmiştir. neyse ki elindeki indirimli bileti sataraktan hem kendi, hem de biz mutlu olmuşuz ki bu ne mutual bir yaşamdır.
    (cisim tamlaması, 25.06.2008 12:30)