ceyza   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. 4. nesil yazardır kendisi, hoşgelmiş.

(bkz: itü sözlük karşılama komitesi)
    (ultracarizma, 01.10.2007 23:02)
  2. doktor olması muhtemel yazar. "nasılsın" dedim, "kesin ameliyat" dedi.

(bkz: ex oldum)
    (busburak, 13.10.2007 19:11)
  3. körler sağırlar birbirlerini ağırlar yapmak istemesem de hem edirnalı kendisi, hem de anlaşılan o ki hoş sohbettir. bir de nickinden nedense isminin beyza olduğunu düşünmekteyim. gün geçtikçe izlenimlerimi aktaracağım.
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 18.10.2007 22:54)
  4. dikkatiyle takdirimi kazanmış, yazılarım hakkındaki eleştirileriyle bana doğru olanı yapmamda yardım edeceğini düşündüğüm cana yakın, sohbetine doyum olmayan konuşkan bir yazarımızdır. eleştirileri için şimdiden teşekkürlerimi sunarım kendisine.
    ayrıca sohbet etmeye başladınız mı bu yazara kendinizi kapıtırveriyorsunuz, bu yüzden kendinize dikkat etmenizde yarar var.
    (fernando, 20.10.2007 17:34 ~ 17:37)
  5. bir türlü uslu duramayan ve an itibariyle çaylak olmuş olan yazar.
    (ceyza, 21.10.2007 16:35)
  6. beni kendisine çıkma teklifi etmekle itham eden yazardır, cık cık cık. her şeyden önce hemcinslerimle birlikte olmayı pek tercih etmemekteyim dolayısıyla dişi mi erkek mi olduğunu bilmediğimden teklif etmediğim sadece bir yerlere davet ettiğim yazardır. hakkaten "cık cık cık" neyse ki kendisinin bu konuda bir töleransı vardır, bana sataşabilir...
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 21.10.2007 21:05 ~ 21:16)
  7. tech nine abimizin ceza deyişidir.
    (bkz: tech nine)
    (bkz: ceza)
    (diagonaleklem, 17.11.2007 15:42)
  8. yazarak öğrenme prensiplerini uygulayan yazar. hocam ben cevapları kağıda değil de sözlüğe yazsam olur mu?
    (kukumsal, 17.11.2007 15:55)
  9. yaptığım hatalarımı gözlemleyerek beni cok nazik ve şeker bir dille uyaran
    daha dikkatli olmamı sağlayan yazar
    (jetonnn, 17.11.2007 17:51)
  10. yardımsever biridir. müzik bilgisi iyidir. sempatiktir. ihtiyacım olduğu anda beni kastırmamış, sıcak ve samimi davranmıştır. ayrıca iş bu giri bir yazar hakkında yazdığım ilk giridir.
    (maximus, 18.11.2007 13:24)
  11. uzun bir süre ortadan kaybolduktan sonra eşsiz yorumlarıyla kötü günümde bile yüzümü gülümsetebilen dost canlısı insan. yeniden buralara döndün ne iyi ettin de bizi sevindirdin.
    (fernando, 06.02.2008 19:11)
  12. dersleri başına vurmuş olan ve herkese bir nedenle bo bo booo şeklinde çemkiren yazar. mız mızın teki.
    (ceyza, 12.02.2008 15:44)
  13. (bkz: bize bir şey anlatmaya çalışıyor)
    (noscho, 15.02.2008 15:10)
  14. her an yazdıklarıyla insanı şaşırtabilen, daha kendinde neler sakladığını düşündürtüp merak ettiren yardımsever dost.

hayatta tökezlediğiniz anda tereddüt etmeden size yardım etmekten çekinmeyecek güzel insan.
    (fernando, 15.02.2008 23:42)
  15. mutlu olmasını dilediğim yazar. ayrıca biz şurda dört yıllık fakülte okurken, acaip zorlanıyormuşuz gibi söylenip duruyoruz, anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan geliyor, acındırıyoruz kendimizi, (bkz: ben) o tıp okuyor, tıp! tıpçı yahu bildiğin. inanılmaz zor olduğunu düşünüyorum bu bölümün de, mesleğin de, elimde değil.

mesleği, mutluluğuna vesile olacaktır...
    (tatalu, 16.02.2008 04:01)
  16. mesleğini çok seven ve tutkuyla bağlı insan.ben böyle bir meslek aşkı görmedim.umarım herkes onun gibi okuduğu bölüme böyle tutkulu olur.
    ayrıca bu tutkusu yüzünden ileride ameliyat olmam gerekirse olmak istediğim kişi olacak insan.
    (poispolal, 16.02.2008 18:54)
  17. güzel, zeki, çalışkan, başarılı, stayliş olduğunu ve süper bir doktor olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini; ama hayatının geri kalan kısımlarını bi türlü yoluna sokamadığını ve daha da dağıtmaya devam ettiğini düşündüğüm yazar.
    (ceyza, 16.02.2008 20:47)
  18. ömrü hayatında ilk kez @659717 adresli giriden yaralanarak verdiği akıllı bakınızlı giri; akıllı bakınızın hıyarca kullanımı yüzünden silinmiş olan yazar kişisi. bence, haddim değil ama, bence akıllı bakınızla swh verenlerin yaptığı daha da hıyarcadır. sen gülme efekti yap diye mi var o orda? ben akıllı bakınız vermeyi yeni öğrenmiştim. yukarıda gizli bakınız verdiğim giriyi de çok aradım ben. hem de sonuna kadar okudum.
    ayrıca kendisine bugün şaşı da denmiştir* bugün ziyadesiyle üzülmüştür.
    bu arada kendisi ikinci kez akıllı bakınızı kullanmış, vazgeçmemiş; azminden birşey kaybetmemiş dikkat ederseniz.
    editella: demin gördüm. biri, şu anda isim vermek istemiyorum, akıllı bakınızla "ehe" yapmış ya... yuh ya... pes yani. hıyar.
    (ceyza, 22.02.2008 00:56 ~ 23.02.2008 05:07)
  19. paşa paşa konuşmasına rağmen yanlış anlamak için kastığım yazardır. neyse sonunda anlaştık ama. 37 defa özür dilemiş olmam gerekti gerçi sonunda ama olsun, güç olsun, geç olmasın.
    (tuygun, 22.02.2008 01:59)
  20. kinder süpriz yumurtanın süprizi değil, çikolatası olan yazar. kendisiyle ilgili bir hikaye anlatmak istiyorum:

başlarken not: bu hikayede geçen kişiler biraz gerçek olup, olaylar tamamen hayal gücü kaynaklıdır (yani kaynak kıçım).

"- doktor!
    + selamlar noscho!

sıcak bir yaz günüydü ve sabahın köründe ellen’la* buluştuğum için uykusuzdum. gerçi buluşma çok da iyi geçmemişti ama olsun. uykusuzluk ve sıcak hava. bir insanı bunaltmak için gereken 10 özellikten ikisi o gün hazırdı. bir de yetmezmiş gibi masadaki acı sosları görünce iyice bunaldım:

+ bu blairs 16 million. dünyanın en acı sosuymuş diyorlar. 200$’a aldım. bu da blairs 3 am...

o devam ediyor, ben anlam veremiyorum. böyle acayip acı soslarla ne işi olur ki bu kızın diyorum kendi kendime.

+ pane harcıyla karıştırıp bir şeyler yapacağım, ilginç olacak.

yine anlam veremiyorum. yıllardır yemek yaparım, böylesini görmedim. hadi pul biberi falan geçtim de, bu ne yahu? bir de eldivenle gözlükle falan kullanın diyorlar zaten. aklıma geleceğe dönüş’teki emmett brown’ın plütonyumla olan sahneleri geliyor. ben bunları düşünürken konuyu değiştiriyor:

+ nereden geliyorsun böyle, terlisin?
    - ellen’la gezdim biraz...
    + tipim değil biliyorsun. zaten seçtiğin kızları anlayamıyorum! laetitia casta, kate moss... lindsay lohan’ın nesini beğenmiyorsun ki?

tanrım!? lindsah lohan mı! neyse, konuyu uzun uğraşlar sonrasında kapatıyorum. aslında biraz sinirli sanırım, çünkü gece geç yatmış. o stayliş [hikayeyi anlatanın notu: böyle yazılınca çok şirin geliyor] görünüşü biraz kaybolmuş.

+ biyolojik saatim şaştı... lustral bile içtim aslında. yeni yeni kendime geliyorum.

oha diyorum içimden. takip edemiyorum ben bu kızı. her gün yeni bir şey, her gün yeni bir konu. sanki her sabah kalkıp wikipedia’ya giriyor ve random article butonuna basıp ilk çıkan konu hakkında saatlerce araştırma yapıyor. biyolojik saat ne lan?! hayır onu anladım, tam coca cola zero’larımızı yudumlarken işkence yöntemlerinden bahsetmeye başlıyor.

+ john wayne gacy’nin nasıl idam edildiğini biliyor musun? “lethal injection”... biraz aksilik olmuş ve adam 18 dk. boyunca çırpınarak can vermiş.
    - ... (korkuyorum)
    + ama glasgow smile favorimdir. hani şu palyaço gülüşü efektini veren...
    - ...(lanet olsun, daha da korkmaya başlıyorum)
    + noscho... zekisin... ama bu sadece ölümünü geciktirir!

ve işte orada kahkahayı basıyor. ciddi mi değil mi emin olamıyorum, ama bir şekilde konu kapanıyor.

dakikalar geçiyor, fikir alışverişi vs, arada “bik bik bik var ya, bülent ersoy o!” muhabbetleri bile geçiyor. hatırlamıyorum tam detayları işte. kalkma vakti geliyor:

- gitmeliyim, akşam ellen için cheesecake yapacağım...
    + tamamdır. bu arada, noscho... seni uzun süredir takip ediyorum, iyi yazıyorsun. acaba... ellen’ı da alıp bana yemeğe gelsenize? çıtır pane harcı ve butun leziz birleşimiyle bir şeyler yapacağım. ne dersin?
    - ne derim, allah derim ne diyeyim! cheesecake’i yapıp geliyorum!

masadan kalkıyorum. "yuh be..." diyorum içimden. "bir dahaki sefere ben tematik çalışacağım, bu kıza yetişeceğim!" diye söz veriyorum kendime."

ps: üslup taklidi, arak, esinlenme, ne dersen de. elimden ancak bu kadarı geldi. vallahi.
    (noscho, 27.02.2008 01:33 ~ 28.02.2008 02:39)
  21. (bkz: benim)
    (seth mescaline, 24.03.2008 15:30)
  22. (bkz: leyla)
    (ceyza, 28.03.2008 14:12)
  23. vize haftasının ilk gecesi; gecenin dördünde, hali hazırda batmış balık olduğunu ve yan gitmekle bir problemi olmadığını farkedip uyuyan yazar.
    (ceyza, 31.03.2008 10:08)
  24. ''olmaz, civanım imkansız vazgeçmek olmaz
    ben sana varmazsam eğer gözüm açık giderim
    oynar gider, yarım aklım da bende durmaz
    ben seni almazsam eğer, mahvolurum biterim.
    sen yeter ki sev kulun olayım
    bir dile bin yıl kölen olayım
    boynuna koynuna dolanayım
    mahşere kadar''
    (seth mescaline, 07.04.2008 23:55)
  25. ''güneşim ayım sana ışık olsun
    sıcak kumum yoluna açık olsun
    okşarım tenini rüzgarlarımla
    susuz kaldı sularım dudaklarına

ah o gözlerin
    arasın beni izlesin peşime düşsün
    ah o dudakların
    gelsin bulsun tatsın ve öpsün beni

al bulutlarım sana yatak olsun
    yumuşacık sessizce üstünü örtsün
    ateşim aşkına kıvılcım olsun
    sonsuz yansın yüreğinde hayata doysun''
    (seth mescaline, 11.04.2008 17:53 ~ 17:54)
 sayfa  / 2