|
|
- teknolojinin yaygınlaşması ile kendini gösteren bir nevi telefon sapıklığı türü.
(bkz: gizli numaradan çağrı yapan insan modeli)
(bkz: telefonu açtığınızda üfleyen insan modeli)
(bkz: bluetooth ile mesaj gönderme)
- ev telefonu sapıklarının teknolojiye ayak uydurmuş versiyonu.
- modern çağın sapığıdır ve alışıla gelmiş türlerini aşmıştır artık.üflemeler sıcak nefesler,bacaklar,memeler onu kesmez.cep telefonunun kendisine asılıp sarkmaya başlar.adı üstünde sapıktır çünkü.
-ziyaaaa.. o nasıl bi cep telefonu öyle of be şu tuşlara bak.yerim ben onları.(ahizeyi öperek) off muckss şlaps."çok tatlısın şarj kablosunun girdiği yere bak.yerim ben seni"gibi.(tekliper, 10.10.2007 22:36 ~ 11.10.2007 02:07)
- gizli numaradan boş mesaj atmanın anlamını bir tek o bilir. bense anlayamadan ekrana bakabilirim sadece...
- kimi saatlerce susar senin sesini dinler
kimi yüreklidir konuşur ama küfürleri yiyince çat diye kapatır telefonu
kimi harbi sapıktır ki ezan dinletir telefonda.işin kötüsü ezan var işin içinde küfürde edemezsin donup kalırsın.bundan absürdü var mıdır acaba?
- özellikle cep telefonlarına karşı bir zaafı olan fetişist şahıs.
- sadece şifre geldiği için açık tuttuğum hattımın sürekli bir numara tarafından aranması üzerine dayanamayıp "kimsiniz?" diye mesaj atmam sonucunda başıma gelen mesajlaşmadır.pek mesajlaşma değil ama neyse,
ben : kimsiniz?
? : siz kimsiniz?
ben : önce ben sordum. bu günde aramışsınız.
? : ben aramadım.(sanırım böyle bir şeydi hatırlamıyorum)
ben : iyi tamam neyse.(klasik ben aramadım cevapları ve benim uzatmak istemem)
? : hiç olmazsa adınızı söyleseydiniz.(böyle bir şey)
ben :tanımadığım birine kendinden bahsedecek değilim.bu yeterli.yanlışlıkla olmuş demek ki.konu kapandı. ok.
? : iyi bee tamam.
devamında aynı numara bir kaç kez daha çağrı atmış telefon sessizde olduğu ve asıl kullandığım numaram olmamasından dolayı aramaları hep sonradan görüyorum. tabi cevap vermemem karşısında sıkılan bir bünye olsa gerek mesaj olarak virgül (,) bildiğiniz virgül koyup göndermiş. gülsem mi ağlasam mı bilemedim. aradan geçen bir kaç gün içinde aynı kişi olduğundan şüphelendiğim farklı bir numaradan gelen mesaj,
-"uğura söyle telefonunu açsın"
aradan bir kaç saat geçer,
-"uğura söyle telefonunu açsın"
...
..
..
en sonunda daralan bendeniz;
"uğur kim?sen kimsin yaa? yok."
hayır yani kızgın smiley olsa sonuna koyup göndercektim o derece.
neyse sonra gelmedi bir şey.
|