|
|
- (bkz: la nausee)
- dördüncü nesil yazarımız.hoşgelmiş.
- karadenizli bir kişinin bulantı sözü yerine kullandığı sözdür. cümle içinde kullanırsak "son cünlerde mite bulantisi şiçayetim var" şeklinde olur.
- güzel bir müzik zevkine sahip, yazılarını keyifle okuduğum ve takip ettiğim yazarımızdır. blues ve rock and roll'a olan sevgisini takdir etmemek elde değildir.
(minstrel, 04.04.2008 00:03 ~ 01.06.2008 00:06)
- (bkz: @2130260)
- çok fena jimmy page delisi bir adam. çok param olursa jimmy'nin les paul'ünü alacağım ona söz. olurmu orasıda bilinmez ama olsun.
led zeppelin'e olan hayranlığı ile gayet iyi bir şekilde muhabete daldık kendisi ile. kafa kişilik.
- o ikinci kuşağın erik kılaptınıdır ya da cimi peyçtir. sayd barrıt veyahut cenis caplindir. ya da ne olmak istiyorsa o olsundur. dekart emmimiz ne demiş; yeter ki gönüller bir olsun. *
- gecenin bir yarısı blues ve nikotinle koyun koyuna yaşayan bahtsız bedevidir kendileri. gün boyunca kutup ayısının tacizlerinden tiksinip kendini rock n roll ve blues'un sıcak kollarına atmış modern çağ münzevisidir.
(edit: hayır kardeşim anlamadım ki neyini sevmediniz... sevmezseniz de sevmeyin orası ayrı mesele umurumda değil de cidden enteresan bir durum. sözlüğe kötü örnek olmuşum herhalde sağlık olsun, bu acizane giriyi en kötülerime sokan elleriniz dert görmesin.)(bulanti, 25.05.2008 01:15 ~ 02:14)
- oda benim gibi gitaroseksüel bir insan.
- radyo yayınındaki pink floyd konseptiyle ve dinleyicilerine olan ilgisiyle gönlümüzü(babamın ve benim) kazanmış olan yazardır.
- sözlüğün böyle radyo yayını yapan yazarlara ihtiyacı var.
- yine muhteşem bi programdı.verdiği emekten ötürü takdir etmek istiyorum buradan kendisini.(bkz: tadı damağımda kaldı)
haftaya çarşamba kendisini dinlemek üzere hazır bulunacağım yazar..
- pink floyd özel programı ile saatlerce yayında kalarak sözlük radyosundaki en uzun yayınlardan birisini yapan yazar dj'si. 7 saatir devam etmekte birlikte taktir edilesi dj.
- an itibariyle doğum günü olan yazardır..
yazacak çok şey var hakkında ama ben fazla bişi yazamıcam buraya..
iyi ki varsın..doğum günün kutlu olsun..
plus bleu que le bleu de tes yeux
je ne vois rien de mieux..
çok az kaldı..
|