|
|
- beni sevseydin ben seni severdim diyebilecek zihniyette bir kişinin reddedildiği zaman vereceği cevap.
(skuba, 09.04.2004 03:19)
- kedi erişemediği ciğere mundar dermiş.
- seveni si..ler , si..ni severler düstüruna göre ,bir insanın sevilmediği zaman si..lme durumuna düşmemesi için söyleyerek kendini kurtarabileceği söz.
(gömer, 09.04.2004 03:24 ~ 03:29)
- "siz kovmuyorsunuz , ben istifa ediyorum" tarzında düşünce ile yola çıkılıp "hasiktir oradan" , "ulan manyakmısın be" şeklinde cevap alınır ve hiç düşünmeden ankara istikametine doğru geri geri yürünür.
(skuba, 24.04.2004 14:21)
- aşka galiptir hep gurur...
aslında ikiside seviyolar birbirlerini,yalan mı*
- sen bana değer vermiyorsan ben niye sana değer vereyim ki anlamına da gelen cümle..
- kısasa kısas cevap.
- sadece hayal kırıklığının dudaklara söylettiği bazılarınca anlamsız ama bana göre gaet anlamlı insan olmanın ne kadar da güç olduğunun bir göstergesi olan bir kelimeler bütünü. insan kırılmak istemez ama kırılınca da yaşadığı acıyı kendisini kıran insana da bir nebze hissettirmek için söyler bu tip sözleri ama amacına ulaşır mı? hayır . (bkz: ne anlar kalpsiz kalbini kırdığının halinden)
- (bkz: al mektuplarını ver mektuplarımı)
- yalan laf
- saçma bir cümledir, zira kişinin sevgisinin karşındakine bağlı olması bir yere kadar anlaşılır.
sen deli gibi seviyorsun, gece uyku öncesi, akşam yemeğinde çatallarken salatayı, sabah uykudan uyanırken o var aklında. o ise kayıtsız bu duruma, sevmiyor. * sen istediğin kadar bu cümleyi söyle ona, hadi oradan derler adama, hadi oradan(trişka, 18.06.2007 12:21 ~ 12:25)
- (bkz: al gülüm, ver gülüm)
- akla şu tekerlemeyi getirebilir:
sen beni, benim seni sevdiğim kadar sev ki,
senin beni, benim seni sevdiğim kadar
sevdiğini anlayayım*
- -hale bişi söylüycem.
+efendim?
-ama öyle kolay söylenmez
+e hadi söylesene
-söylim mi?
+öfff, hadisene ya!
-ben seni seviyorum.
+aaaa, ben seni sevmiyorum ki...
-ne? sen beni sevmiyorsan ben seni hiç sevmiyorum allah allah ya? pis...
böyle bir şeydir. karşıdakinin sizi sevmediğini öğrendikten sonra söylersiniz. arada göt oluş durumuna da buz tedavisi falan yaparsınız. geçer gider.
- (bkz: öyle göte böyle y.rak)
(bkz: selametle)
- (bkz: şartlı tahliye)
- aslında sevsemde sevebilmekten korktuğum için sevmemeliyim diye düşünüp kendimi avutuyorum bazende neden başka birini değilde seni seviyorum diye üzülüp aslında sevmiyomuşumki lan deyip sabahlara kadar dans edip eğleniyorum evet deliyim..
(aranjor, 23.06.2007 02:26 ~ 24.06.2007 16:50)
- -tekme yemedim abi!
-la bi git!
-yok abi (bkz: tekme yemedim tekmeyi bastım)
-hı hı bilirim..
- öfke ile söylenmiş sözdür. bu sözü söyleyen öfkesine yenik düşmüştür. karşısındakiyle yarışma duygusu içindedir. "bir ölçek sevgi verirsen, ben da sana bir ölçek sevgi veririm" demenin öteki adıdır. sevginin karşılıksız olmayacağını anlatmaktır. sevmesini ister, geri adım atmaya zorlar. yoksa her şeyi kopartacağını ima eder.
böyle sevgi olmaz olsun, dedirten durumdur. sevgiyi çıkar ilişkisine dayandırmaktır. çok namuslu, dürüst gibi görünse de çıkara dayanır. sevgiyi zorla ister, vermezsen ben almasını bilirim, der. ama nafiledir bu tür ilişkiler. ip inceciktir ve her an kopma ihtimali bulunur.(endip, 23.06.2007 18:35)
- (bkz: meraklı köfteci)
- (bkz: bi siktir git dedirten sevgili lafları)
|