kendisini tanımlamaya çalıştığım her paltformda kurdeşenler dökmeme sebibiyet veren,söylediğim hiç bişeyin onu anlatmak için yeterli olamıyacağı,güzellik ve zekayı aynı bünyede barındırmayı başarabilen ender şahsiyetlerden mimar olucak olanı,kızlar espri yapamaz klişesinin istisnası,dünyanın en "sinirli" şirini ,varlığına minnet duyduğum en iyi dostum
ayrıca bu paragrafta ayrı yazılması gereken herhangi bi "de" yi bitişik yazdıysam tarafından esefle kınanacağım ,tdk dostu güsel insan
şu an burda giri giriyor olmamı borçlu olduğum, sınıfın bilirkişisi, işbitiren insanı. 1/2 şehir bölge planlamacısı, 1/4 mimar (şimdilik). ailece seviyoruz. (bkz. ilk girideki ithaflar)
itüye gelmeden önce tanıştım onunla. itü sözlük için yardım etmesini rica etmiştim bazı olaylarda kızgınlığını dışa vurmasın diye. sağolsun kırmadı beni. o bir istanbul-teknik efsanesi mimar bayanı.
autocad konusundaki engin bilgilerini benimle msn üzerinden paylaşmayı hiçbizaman esirgemeyen,gerektigi zamanlarda lafı gedigine çok güzel oturtan,hakkında söyleneceklerin saymakla bitmeyecegi dünya tatlısı,yeşil gözlerinin ve dekoltesinin hastası oldugum taşkışlanın güzide şahsiyeti.
dağ sökünü bir küsme habersizi. yapısökün hadisesine ışık tutmayı becerebilmiş dionysiac! şifaen* kendini referans almayı seçmiş. bir "kendi" olmuş durduğu yerden. olsundu. insandır neticede...
dağ kaçkını bir küsücü tavşan. yapı malzemeleri hadisesine ne kadar ışık tuttuğunu bilemediğim pontiac. eski iş yerlerini referansları almayı seçmiş, kendi olmayı da becerememiş statik olmadığı, sürekli hareket ettiği yerinden. olsun. insandır.
friends izler mi bilmem kendisi ama phoebe yi fecii andıran bir doğaçlama kişiliği varmış gibime geldi, bilemedim fazla konuşamadık, hatta hiç konuşmadık ama dinlediklerim yetti bana. kendisine saygı duyup şapka çıkartıyorum
her kova burcu insanı gibi bulunduğu ortamdan kendini bir süreliğine uzaklaştırıp,tepelerden aşağıya bakmayı farketmese de yapabilme yetisine sahip ufacık tefecik arımsı kişilik...