arkadaş olarak gören kızların geri dönüş tripleri   

adana çık aradan

1. salak bünyenin reddedilesi dönüşüdür ;

geçen günlerde girdiğim ''ama seni arkadaş olarak görüyorum'' tarzı entrylerimle bu bağlamda problemlerim olduğunu az çok anlamışsınızdır şimdi burada uzun uzun şöyle yaptı böyle yaptı diye anlatmayı çook ama çok isterim.ama yeri değil.konsepte aykırı.lakin bir geri dönüş hikayesi bu başlık altında pek bi problem oluşturmaz diye düşünüyorum.

geçen gün kampuste oturmaktayken yanıma sinsice gelip oturdu.benimde kulağımda mp3 çalar var.aldı kulaklığın birini dinlemeye başladı.dinlediğim şarkıda şansına hitaben megadeth - 1000 times goodbye aslında şans değil onu görür görmez bu şarkıyı dinleyesim geliyor .bilmiyorum.ardından mp3 ü kapatıp gitmeyi düşündüm.sonra ''bırak ne yapcak izle'' dedi bir ses bende uydum.sonra şarkı bitti .arkadaş benim kulağımdakinide çıkartıp konuşmaya başladı ve aramızda aynen bu konuşma geçti;

-naber? canın mı sıkkın ?
    +...
    -ee vize nasıldı ?
    + iyi sayılır.
    - geçen seni aradımda telefonun kapalıydı.
    + yoo kapalı olsa bile mesaj geliyor bana yanlışın var.
    - allah allah yanlış numarayı mı aradım ki ?
    + ...
    (5 dakikalık sessizlik)
    - ya üf yapma böye konuşsana eski jimmy böyle miydi.
    + iyide ne demeliyim ki ?2 aydır tek kelime konuşmadık.ne yapayım?
    - ben uzunca düşünüp eskisi gibi olmak için gelmiştim.
    + üzgünüm ben eskisi gibi olamam.çok doluyum sana karşı.
    - niye ki ?
    +....
    - sen gerçekten iyi birisin.seni kaybetmek istemiyorum.
    + vaay sonunda bişileri görmeye başlamışsın ,arkadaşlıktan ziyade.
    - ben zaman istedim senden zaman.bir anda nasıl sevgili gözüyle bakabilirimki sana.
    + bunun düşüneyimi var , beklesi var.en uygun cümle seni arkadaş olarak görüyorum muydu sence ?
    - ...
    + yahu hadi diyelim zaman istedin 2 aydır tek kelime dahi konuşmadık.hiç mi demedin bu çocuk soğumaz mı benden diye yaw.
    - böyle mi düşünüyorsun.
    + üzgünüm.

sonra kalktı gitti.gittikten sonra düşündüm.''lan harbiden zaman mı istedi bu salak'' dedim ama dur izle diyen ses gene geldi ve ''mal mısın oğlum bildiğin geri dönme tribi attı işte'' dedi. haklıydı da.hiç mi zaman isteyen kız görmedik biz ? en fazla 2 hafta sürerdi sonra gelip merhaba derdi.konuşurduk. gözümde saygısı iyice düştü bu olaydan sonra.insan bu denli basit sıyrılmayı nasıl dener anlamıyorum.2 aydır afedersini düşüne düşüne manyak olmuşum gelip söylediklerine bak.diyerek iç geçirdim.

yani anlayacağınız feci halde basit tripler olup insanda bir saflık hissi uyandırıyor.diyorsunuz ki ben o kadar düşündüm gelip söylediklerine bak .unutmadan bu tarz triplerden sonra sakına sakın yanlış mı yaptım diye sormayın .tekrar manyak oluyorsunuz.
    (jimmy, 06.04.2008 08:50)
  2. paradoksik triplerdir bunlar. basit olmaları zayıf bir analitik zekadan çıktıkları fikrini doğurmaktadır ki zeka azaldıkça yapacağımız mind tricklerin başarı oranı artar, star wars'dan biliyoruz. elde var bir. salak kızı kandırmanın kolay olduğunu da nuri alço filmlerinden biliyoruz. bunları toplayınca da er kişilerin kendi beceriksizliklerini yer yer hatunların salaklığına sardırdıkları görülmektedir. oralardan pis vururum, vurdurmayın.
    (hector, 06.04.2008 09:25 ~ 09:26)
  3. (bkz: bye bye happiness)
    (nokturnal mania, 06.04.2008 11:23)
  4. (bkz: arkadaşlığı seks ile süslemek)
    (azwepsa, 06.04.2008 11:44)