|
|
- ilk önce kendi nick altı girilerinizi okutursunuz hiç bir sorun yoktur o ana kadar. ama anne birden "bi de senin yazdıklarını okuyalım yavrum" der işte o zaman dumur olursunuz.
- evde giri girerken,anne kibarca bilgisayar başından kovuluncaya kadarki durum
- sol framedeki küfürlü başlıkları görünce bir daha girmiyosun buraya diyebilir ama bilmiyodur ki kendi oğlu/kızı'da onları yazıyordur. yinede bir süre sonra sözlük olayının ne kadar faydalı olduğunu anlar, destekler. hatta söylemeden kendi girip okur.
- -gir bakayım zeytinyağlı dolma başlığına ne yazmışlar.
+tamam anne gireyim
(anne okumaya başlar)
-amaan oğlum sizin bu yazarlar da hiçbir şey bilmiyormuş.çekil bakayım yazayım şuraya güzel bir tarif
+hönk,ee tamam anne sen söyle ben yazayım.
- okumakta bişey yokta bir de ay ben bu yazıyı çok sevdim hadi artılayalım diye tutturması olmasa. beğenmediklerine eksileyelim demiyor neyseki.
- anneyle değil de ablayla olan versiyonuna şahit olduğum durum.
-aa sadalet neden kötülüyorlar bengü hakkındaki girimi? benim iyi arkadaşım o, oysa ki çok iyi insandır.
+abla bak öyle sosyete sosyete giriler girersen, yok bengüydü, louis vuittondu kıldı yündü, sevilmezsin sözlük ortamlarında.
-amaaaan bu ne ya sıkıldım ben bu sözlükten.
+sadece okumak neyine yetmiyordu len...(sadalet, 24.07.2007 23:50 ~ 23:51)
- asla yapılmaması gereken büyük hata. ilerde yan etkileri çok büyük olabiliyor.
annemin başımda dikilip ekrana aval aval bakmasıyla ve bir şeyler okumaya çalışmasıyla başladı bu kabus. derken ziyaretleri gittikçe sıklaştı, yazdıklarımın hepsini okuma isteği belirdi. üstüne üstlük başka nickler öğrenip onların yazdıklarını da okumaya çalıştı. sonra da "sen ne kadar çok takılıyorsun orda" isyanları geldi. ancak dün tüm bunlardan daha korkunç bir gelişme oldu:
"siz görürsünüz ben bilgisayarı iyice öğreniyim ben de yazıcam orda! kaç yaşındakiler yazıyo bak bakim."
bu cümleyle tüm hayatım karardı lan! en azından daha bir senem var bilgisayarı öğrenene kadar. ben bilgisayarı açıp kapamayı bir senede öğrettim gerçi daha uzun zaman da alabilir. allah aşkına annemi tespit edip alma buralar sözlük, valla çok korkuyorum...
- yoo yoo dostum, bırak anne ile sözlük okumayı, annenin yanında sözlüğü dahi açmayacaksın. sapık falan zanneder yazık, kadının yüreğine inmesin. zira hep bilgisayar başındayken ve de yanında biri varken sözlüğü açtığında hep utanılacak başlıklar çıkar. yazar böyle yukarda kocaman. sanki o başlığı sen getirmişsin gibi bilerek.
|