amlı götlü girileri ayıplayan mal veletler   

adana çık aradan

1. ne kadar çok var sizden. nerde yarrak, nerde amcık, nerde kamaşullah, nerde kahramanmaraşlı abdullah, altında siz varsınız. şahıs bazında bıktım artık sizlerden. bazı şeylerin gerçekten var olduğunu ve günlük hayatta küfür denen olayın kökü olduklarının farkına varın. ben bir abi olarak size anlatayım biraz.

am: am kadının cinsel organıdır. kadınlar buradan çişini yapar. adet döneminde döllenmemiş yumurtanın vücut dışına atıldığı yerdir. bir çoğunun dışardan bakınca iğrenç bir görünümü vardır. ama bu ayıp bişey değildir asla. orda burda gördüğünüz plaza kadınlarının da şurda burda gördüğünüz kevaşelerin de ortak noktasıdır am. ayıp bişey değildir. çok normaldir am. kadınlar genelde kendi aralarına ona kuku, pampiş filan derler. am, amcık ve türevlerini kullanmazlar.

göt: @2369675 no'lu giride fazlasıyla açıklanmıştır.

sik: erkeğin cinsel organıdır. erkekler arasındaki adı yarrak'tır. o da am gibi çok normal bir olaydır. yer yüzündeki tüm erkeklerin siki vardır. bir kısmı sikini tır çekmek için kullanırken, bir kısmı kurutup saklar filan. bununla ilgili pek çok tekerleme, fıkra, şiir, karikatür ve hikaye mevcuttur. sik bir fenomendir.

ey mal velet. bunlar o kadar normal şeyler ki anlatamam. am, göt, sik ayıp şeyler değildir. bunları ayıplamak ayıptır. eğer bugün şu girinin altına malca döktüreceksen bunu ama ve sike borçlusun. sizin topluma kazandırılmanız gerekiyor. bu yolda hebele abiniz size gereken desteği verecek. şimdi size ödev veriyorum. içinde am, sik ve göt kelimelerinden en az ikisi geçen 5 cümle yazacaksınız. haydi bakalım.
    (hebele, 28.08.2008 13:24 ~ 14:44)
  2. her buluşmaya çiçekle gelen, hesabı kendisi ödeyen, kapıyı açan, sandalyeyi tutan, vajina yerine am diyen erkek lerden değildi.. kibarlıktan kırılacaktı neredeyse.. tam bir centilmendi...

lakin yatakta tam bir hayvandı...
    ''amını sikeceğim orospu'' diyerek üzerime çıkardı... ''ağzını siktiğiminin kaltağı'' der sikini boğazıma kadar sokardı.. romantik sevişmeler neredeydi.. bir insan nasıl bir anda bu kadar değişirdi.. beni domaltıp, saçlarımı eline dolayarak götümden siken bir hayvandı o.. anlık evrimler yaşayan bir hayvan..

edit:başlık başıma durumu olmuş

2. edit: başlık geri gelmiş oh beee
    (selase, 28.08.2008 14:17 ~ 29.08.2008 10:42)